Tunnustuspalkinto Kristian Martinille

Tuemme alan kehitystä ja tutkimustyötä Säätiö LVY:n kautta.
Säätiö LVY sr:n hallitus päätti myöntää Kristian Martinille tunnustuspalkinnon 1 000 € hienoista suorituksista ja huikeasta menestyksestä REHVAn opiskelijakilpailussa huhtikuussa 2018 (voitto) ja kansainvälisessä opiskelijakilpailussa lokakuussa 2018 (toinen sija). Tunnustuspalkinnon Martinille luovuttivat 12.3.2019 Säätiö LVY sr:n puheenjohtaja Tapio Kanerva ja Säätiön asiamies, Suomen LVI-liiton toiminnanjohtaja Tiina Strand.

Ehdota omaa opinnäytetyötäsi REHVAn opiskelijakilpailuun

FINVAC pyytää ehdotuksia kansalliseen opinnäytetyökarsintaan 31.3.2019 mennessä. Euroopan LVI-yhdistysten liitto, REHVA järjestää vuosittain eurooppalaisen opiskelijakilpailun. Ehdotetuista opinnäytetöistä valitaan huhtikuun aikana yksi, joka lähetetään REHVAn opiskelijakilpailuun 2019.
Lue lisää.

Tue LVI-alan tutkimustyötä lahjoituksin

Voit myös itse tukea LVI-alan tutkimustyötä tekemällä lahjoituksen Säätiö LVY:lle. Säätiö voi ottaa vastaan sen toimintaa tukevia avustuksia ja lahjoituksia. Lahjoittaja voi myös neuvotella säätiön kanssa lahjoituksensa suuntaamisesta haluamalleen LVI-talotekniikan koulutuksen tai tutkimuksen alueelle. Näin lahjoitus ja sen tuella tehtävä tutkimustyö edistävät juuri sitä aluetta, joka on lahjoittajalle tärkeä. Lue lisää.

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi