Suomen LVI-liiton yhteistoimintajäsenyys on osaamista ja kohtaamisia.
Tue toimintaamme liittymällä yhteistoimintajäseneksi!

Yhteistoimintajäsenten avulla edistämme LVI-alan koulutusta ja tiedotusta.
Yhteistoimintajäsenen jäsenmaksu vuonna 2019 jäsenmaksu on 960 euroa.
Voit liittyä yhteistoimintajäseneksi täyttämällä hakemuslomakkeen.

Yhteistoimintajäsenyys on jatkuva, kunnes se kirjallisesti irtisanotaan. Eroava yhteistoimintajäsen on velvollinen maksamaan kyseisen vuoden jäsenmaksunsa. Tee ilmoitus edeltävän kauden marraskuun puoleen väliin mennessä, jotta voimme huomioida tiedon laskutuksessa. Jos sinulla on kysymyksiä yhteistoimintajäsenyydestä, ota yhteyttä meihin p. (09) 566 0090 tai sähköpostilla sulvi(at)sulvi.fi.

Yhteistoimintajäsenten näkyvyys tapahtumissa, verkossa ja printissä

Yhteistoimintajäsenten logot ovat esillä tapahtumissamme, verkkosivuillamme sekä Talotekniikka-lehden jäsenliitteessä (1 logo/yritys). Yhteistoimintajäsenet voivat myös hyödyntää omassa viestinnässään SuLVIn yhteistoimintajäsenille suunniteltua logoa.
Yhteistoimintajäsenemme saavat vuosittain Talotekniikka-lehden, jossa ovat myös liiton omat jäsensivut.

Jäsenetuna saat lisänäkyvyyttä Talotekniikka-lehden tai Talotekniikka-lehden uutiskirjeen rekryilmoituksista. Sama ilmoitus julkaistaan myös SuLVIn jäsenkirjeessä.

Olemme myös alan johtava täydennyskouluttaja ja toimimme henkilöpätevyyspalvelu FISEn sihteerijärjestönä. Yhteistoimintajäsenet saavat koulutusedun, jolla yksi työntekijä pääsee veloituksetta yhteen SuLVIn yhden päivän koulutukseen (2017 ja 2018). Yhteistoimintajäsen voi myös tilata SuLVIlta tilauskoulutusta.

Henkilöjäsenemme ovat oikeutettuja koulutuksiemme alennettuun jäsenhintaan. Joten jos työnantajana kustannatte koulutuksen, on työntekijän jäsenyys teille etu, joka myös sitouttaa työntekijän.

Kaikki yhteistoimintajäsenet saavat automaattisesti sähköpostitse jäsenkirjeemme, joissa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista.

Yhteistoimintajäsenellä on mahdollisuus osallistua SuLVIn järjestämiin tilaisuuksiin ja voitte tarjoutua esittelemään palveluitaan jäsenyhdistysten tilaisuuksiin. Yhteistoimintajäsenellä on myös oikeus osallistua SuLVIn liittovaltuuston kokoukseen ilman äänivaltaa.

Yhteistoimintajäsenten logo

Käytössänne on SuLVIn yhteistoimintajäsen -logo, jota voitte vapaasti käyttää kotisivuillanne ja muussa yritysviestinnässänne. Logon avulla voitte viestittää omille sidosryhmillenne, että olette alaa seuraava yritys ja  vahvasti verkostoitunut SuLVIn ja sitä kautta myös muiden alan toimijoiden kanssa.

Yhteistoimintajäsen-logot eri formaateissa

Ohjeet yhteistoimintajäsen logon käyttöön

  • Logoa voi käyttää yritys, jonka yhteistoimintajäsenyys on voimassa.
  • Logon väriä, tekstiä tai mittasuhteita ei saa muuttaa.
  • Logoa voi vapaasti käyttää yrityksen yleisessä viestinnässä, mutta ei
    • yksittäisten tuotteiden tai palveluiden markkinoinnissa
    • liiton tavoitteiden vastaisessa toiminnassa
    • osana yksittäisiä lausuntoja, kannanottoja tai muita julkilausumia.

Yrityksen toimialaan liittyvien järjestöjen jäsenmaksu

Yrityksen toimialaan liittyvien järjestöjen jäsenmaksut voidaan vähentää verotuksessa. Työmarkkinajärjestöjen jäsenmaksut ja työttömyyskassamaksut voidaan katsoa tulon hankkimisesta johtuneiksi menoiksi. Muille yhdistyksille maksetusta jäsenmaksusta verottaja saattaa hyväksyä tulonhankkimisvähennyksenä vain ammattilehden osuuden. (Lähde: Finlex)

Työntekijän ammattitaitoa täydentävä ja ylläpitävä koulutus on vähennyskelpoinen meno, eikä se ole henkilön veronalaista palkkaa. Yhden henkilön jäsenmaksu maksaa itsensä takaisin jo yhdellä kurssilla jäsenetuhintaiseen koulutukseen osallistuessa.

Yhdistystoiminta on ihmisten kohtaamista ja liiketoiminta on ihmisten välistä toimintaa. Yritysten kannattaakin kannustaa työntekijöitään liittymään omalla paikkakunnallaan toimivan yhdistyksen jäseneksi, sillä yhdistysten tapaamisissa kohdataan asiakkaat, potentiaaliset kollegat ja kilpailijat.

Yhteistoimintajäsenet