Jäsentoiminta

Suomen LVI-liitto SuLVI ry muodostuu alueellisista jäsenyhdistyksistä. Liiton jäsenyhdistykseksi voi liittyä vähintään viidentoista henkilön perustama rekisteröity aatteellinen yhdistys, joka on puoluepolitiikasta riippumaton ja toimii liiton tarkoitusperien toteuttamiseksi.

Jäsenyhdistystemme henkilöjäsenet ovat suunnittelijoita, urakoitsijoita, rakennuttajia, työnjohtajia, tarkastus- ja valvontahenkilöitä, myynti- ja markkinointihenkilöitä, maahantuojia, yksityisyrittäjiä, kiinteistö- ja huoltohenkilöitä, opettajia, piirtäjiä, teknisiä isännöitsijöitä ja alan opiskelijoita. Jäsenemme työskentelevät sekä yksityissektorilla että julkishallinnossa.

Yhteistoimintajäsenemme ovat alan yrityksiä ja yhteisöjä.

Liity paikallisen jäsenyhdistyksen henkilöjäseneksi tai päivitä jäsentietojasi
Liity jäseneksemme täyttämällä lomake. Huomioithan, että yleisimpinä loma-aikoina hakemusten käsittelyssä saattaa olla viivettä. Jos olet jo jäsen ja haluat tarkastella tai päivittää jäsentietojasi, kirjaudu sisään meille ilmoittamallasi sähköpostiosoitteella sekä jäsennumerollasi. Jäsennumerosi näet esimerkiksi Talotekniikka-lehden takakannesta, osoitetietojesi vierestä.

Jäsenyydestä eroaminen
Jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja jatkuu automaattisesti seuraavalle kalenterivuodelle, ellei sitä ole kirjallisesti irtisanottu. Jäsenyyden päättymisestä täytyy ilmoittaa kirjallisesti.

Jäsenmaksut
Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu muodostuu Suomen LVI-liiton osuudesta ja jäsenyhdistyksen osuudesta. Jäsenyhdistykset päättävät itse oman jäsenmaksunsa ja sen mahdollisten alennusten suuruudesta.

Jäsenedut
Tarjoamme jäsenillemme mm. Talotekniikka-lehden ja jäsenet kouluttautuvat edullisempaa jäsenhintaan. Tarkista myös yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut jäsenille.

Talotekniikka-lehden välissä ilmestyvä jäsenliitteemme

Paikalliset jäsenyhdistykset 
Jäsenyhdistysten yhteystiedot ja toimihenkilöt.

Jäsenyhdistysten toimijoiden omat sivut

Liity yhteistoimintajäseneksi

Yhteistoimintajäsenten jäsenedut

Suomen LVI-liiton “seniorikerho” Hotoraudan Vääntäjien Korkea Raati