Yhteistoimintajäsenen jäsenedut

Suomen LVI-liitto on puolueeton, yleishyödyllinen alan täydennyskouluttaja ja henkilöpätevyyspalvelu FISEn sihteerijärjestö.

  • Verkostoidu paikallisten jäsenyhdistystemme kanssa. Yhteistoimintajäsenellä on mahdollisuus tarjoutua esittelemään palveluitaan jäsenyhdistysten tilaisuuksiin. Yhteistoimintajäsenellä on myös oikeus osallistua SuLVIn liittovaltuuston kokoukseen ilman äänivaltaa.
  • Tarjoamme myös yhteistoimintajäsenille koulutusta etuhintaan. Etu koskee koko yhteistoimintajäsenen henkilöstöä ja kursseja tullaan järjestämään 2 – 3 vuodessa. Tiedotamme etuhintaisista kursseista yhteistoimintajäseniä aina hyvissä ajoin etukäteen.
  • Kaikki jäsenet saavat sähköpostitse jäsenkirjeemme, joissa kerromme ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista. Yhteistoimintajäsenet ovat tervetulleita osallistumaan puolueettomalla, alaa kiinnostavalla sisällöntuotannolla. Jäsenkirjeemme avausprosentti on erittäin hyvä, joten tavoitat kauttamme paljon avainhenkilöitä kautta maan. Ota yhteys liiton viestintäsuunnittelijaan lisätietoja varten. Kaikki yhteistoimintajäsenyydelle nimetyt sopimus- ja viestintäyhteyshenkilöt saavat myös jäsenkirjeemme.
  • Kokoamme yhteistoimintajäsentemme logot mainostelineeseen, joka kulkee mukana tapahtumissamme, verkkosivuillamme, Talotekniikka-lehden jäsenliitteessä sekä jokaisen jäsensähköpostimme alatunnisteessa. Rajoitamme 1 logo/jäsenyys.
  • Yhteistoimintajäsenemme saavat myös antamaansa osoitteeseen Talotekniikka-lehden, jossa ovat myös liiton omat jäsensivut.
  • Rekrytointi-ilmoitukset, joista yhteistoimintajäsen sopii Talotekniikka-lehden kanssa, julkaistaan maksutta myös Suomen LVI-liiton jäsensähköpostissa.
  • Yhteistoimintajäsenet voivat vapaasti käyttää verkkosivuilla ja muussa yritysviestinnässä Yhteistoimintajäsen-logoa.

Logoa voi käyttää yritys, jonka yhteistoimintajäsenyys on voimassa. Logon väriä, tekstiä tai mittasuhteita ei saa muuttaa. Logoa voi vapaasti käyttää yrityksen yleisessä viestinnässä, mutta ei yksittäisten tuotteiden tai palveluiden markkinoinnissa liiton tavoitteiden vastaisessa toiminnassa osana yksittäisiä lausuntoja, kannanottoja tai muita julkilausumia.

Yhteistyökumppanien tarjoamat edut

  • Duuers on web-pohjainen tarjoustyökalu, jolla teet tarjoukset helposti, nopeasti ja näyttävästi. Jäsenetuna jäsenillemme ja jäsentemme edustamille yrityksille yksi extra kuukausi ilmaiseksi (arvo 59 €). Katso lisää (pdf) ja tutustu Duuersiin. Kirjaudu palveluun, ja 14 vuorokauden ilmaisen kokeilun jälkeen syötä koodi: SULVI19, jolla tunnistaudut jäsenedun saajaksi samalla kun syötät muut laskutustietosi. Palvelun laskutus päivittyy automaattisesti. Jos vielä käytät Wordia ja Exceliä tarjouksissa, voit myös kokeilla ilmaisia tarjouspohjiamme.
  • Kotopro tarjoaa Kotopro-LVI-ohjelmistopaketin käyttöönottomaksun 50 % alennuksella. Hinnoittelu koskee uusia tilauksia ja etu tarjotaan SuLVIn yhteistoiminta- ja henkilöjäsenille ja henkilöjäsenten yrityksille tai yhteisöille, johon henkilöjäsenellä on voimassa oleva työ- tai omistajuussuhde. Tilaa Kotopro-ohjelmisto käyttöösi tilausviitteellä SuLVI2020.
  • Iitti Golf on ansioitunut tapahtumajärjestäjä ja järjestänyt useita erikokoisia golfkilpailuja, –tapahtumia sekä TyHy-päiviä. Suomen LVI-liiton yhteistoimintajäsenille tarjolla tutustumispäivä lajiin hintaan 530 euroa /10 henkeä. Paketti sisältää: sämpylä ja kahvi, golfopastusta harjoitusalueilla, lounas ja kokoustila. Jo golfia harrastaville tutustumispäivän green fee etuhinta 30€ /hlö. Etu on voimassa pelikauden 2020 loppuun.

 

Tiesitkö että,
Henkilöjäsenemme osallistuvat kauttamme työryhmiin ja hankkeisiin, joissa otetaan kantaa ja vaikutetaan alan säätelyyn, oppaisiin ja ohjeisiin. Lisäksi he ovat oikeutettuja koulutuksiemme alennettuun jäsenhintaan. Joten työnantajana työntekijän henkilöjäsenyys on teille etu, joka sitouttaa työntekijän, pienentää koulutuskustannuksianne ja antaa mahdollisuuden osallistua alan kehittämiseen. Voitte pyytää meitä kertomaan Suomen LVI-liiton jäsenyydestä työpaikallenne, ota yhteys liiton viestintään tai suoraan paikalliseen LVI-yhdistykseen. 

Yrityksen toimialaan liittyvien järjestöjen jäsenmaksu

Yrityksen toimialaan liittyvien järjestöjen jäsenmaksut voidaan vähentää verotuksessa. Työmarkkinajärjestöjen jäsenmaksut ja työttömyyskassamaksut voidaan katsoa tulon hankkimisesta johtuneiksi menoiksi. Muille yhdistyksille maksetusta jäsenmaksusta verottaja saattaa hyväksyä tulonhankkimisvähennyksenä vain ammattilehden osuuden. (Lähde: Finlex)

Työntekijän ammattitaitoa täydentävä ja ylläpitävä koulutus on vähennyskelpoinen meno, eikä se ole henkilön veronalaista palkkaa. Yhden henkilön jäsenmaksu maksaa itsensä takaisin jo yhdellä kurssilla jäsenetuhintaiseen koulutukseen osallistuessa.

Yhdistystoiminta on ihmisten kohtaamista ja liiketoiminta on ihmisten välistä toimintaa. Yritysten kannattaakin kannustaa työntekijöitään liittymään omalla paikkakunnallaan toimivan yhdistyksen jäseneksi, sillä yhdistysten tapaamisissa kohdataan asiakkaat, potentiaaliset kollegat ja kilpailijat.