Yhteistoimintajäsenen jäsenedut

Suomen LVI-liitto on puolueeton, yleishyödyllinen talotekniikka- ja LVI-alan ammattilaisten henkilöjärjestö. Alan organisaatiot voivat liittyä yhteistoimintajäseniksemme.

Kohtaa

Verkostoidu paikallisten jäsenyhdistystemme kanssa. Yhteistoimintajäsenenä teillä on mahdollisuus tarjoutua esittelemään palveluitanne paikallisten jäsenyhdistysten tilaisuuksiin. Yhteistoimintajäsenellä on myös oikeus osallistua liittovaltuuston kokoukseen ilman äänivaltaa.

Kouluttaudu

Tarjoamme yhteistoimintajäsenille koulutusta etuhintaan. Etu koskee yhteistoimintajäsenen koko henkilöstöä ja kursseja tullaan järjestämään 2 – 3 vuodessa. Tiedotamme etuhintaisista kursseista etukäteen yhteistoimintajäsenkirjeellä.

Tuota sisältöä

Ammattilaisille

Yhteistoimintajäsenet ovat tervetulleita osallistumaan puolueettomalla, alaa kiinnostavalla sisällöntuotannolla. Tarjoamme Suomen LVI-liiton alustat käyttöösi ajankohtaisten asiantuntijatekstien julkaisemiseen. Ota yhteys liiton viestintäsuunnittelijaan lisätietoja varten.

Nuorille

LVI-alan järjestöjen Vetovoima-hankkeen tavoitteena on lisätä alalle hakevien opiskelijoiden määrää. Opetushallituksen 2020 arvion mukaan uutta työvoimaa tarvitaan vuoteen 2035 mennessä jopa 49 900 henkeä. Yritykselläsi on nyt mahdollisuus osallistua Vetovoima-hankkeen toimintaan tuottamalla sisältöä, ja vahvistaa samalla brändiänne tulevaisuuden työnantajana. Erityisesti eri opintoasteiden opinto-ohjaajat ja ammattikorkeakoulujen viestijät toivovat alan yrityksiltä työn arkea kuvaavaa sisältöä. Julkaisemme veloituksetta jutut LVI-ala.fi -sivuille ja videot hankkeen YouTube-kanavalla sekä toimitamme koonnit oppilaitosten ammattilaisille. Jaamme sisältöjä myös hankkeeseen osallistuvien liittojen omissa kanavissa. Ota yhteys liiton viestintäsuunnittelijaan lisätietoja varten.

Näy joukoissamme ja katsomoissa

Kokoamme yhteistoimintajäsentemme logot mainostelineeseen, joka kulkee mukana tapahtumissamme, verkkosivuillamme, Talotekniikka-lehden jäsenliitteessä sekä jokaisen jäsensähköpostimme alatunnisteessa. Rajoitamme logojen määrän yhteen logoon/jäsenyys.

Tiedä missä mennään ja mitä tehdään

Kaikki jäsenet saavat sähköpostitse jäsenkirjeemme, joissa kerromme ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista. Kaikki yhteistoimintajäsenyydelle nimetyt sopimus- ja viestintäyhteyshenkilöt saavat myös henkilöjäsenille suunnatun jäsenkirjeemme.

Jäsenedut Talotekniikkalehdessä

Yhteistoimintajäsenemme saavat myös antamaansa osoitteeseen Talotekniikka-lehden, jossa ovat myös liiton omat jäsensivut.

Talotekniikka-Julkaisut tarjoaa Suomen LVI-liitto SuLVIn yhteistoimintajäsenille näkyvyyspaketin etuhintaan 2350 € (ALV 0) . Pakettiin kuuluu ½-sivun advertoriaali Talotekniikka-lehdessä toimittajan tuottamana sekä webinaarina tuotetun tietoiskun järjestelyt. Webinaari tallennetaan ja julkaistaan sekä Talotekniikka-lehden että Suomen LVI-liiton Youtube-kanavilla. Linkki webinaariin julkaistaan myös Talotekniikka-lehden verkkosivuille kuukauden ajaksi. Etu on voimassa 31.12.2021 saakka. Ota yhteyttä – Eeva Keränen, puh. 0400773833, eeva.keranen(at)talotekniikka-lehti.fi.

Näytä jäsenyytesi eli tunnusta väriä

Yhteistoimintajäsenet voivat vapaasti käyttää verkkosivuilla ja muussa yritysviestinnässä Yhteistoimintajäsen-logoa.

Logoa voi käyttää yritys, jonka yhteistoimintajäsenyys on voimassa. Logon väriä, tekstiä tai mittasuhteita ei saa muuttaa. Logoa voi vapaasti käyttää yrityksen yleisessä viestinnässä, mutta ei yksittäisten tuotteiden tai palveluiden markkinoinnissa liiton tavoitteiden vastaisessa toiminnassa osana yksittäisiä lausuntoja, kannanottoja tai muita julkilausumia.

Yhteistyökumppanien tarjoamat edut

  • Duuers on web-pohjainen tarjoustyökalu, jolla teet tarjoukset helposti, nopeasti ja näyttävästi. Jäsenetuna jäsenillemme ja jäsentemme edustamille yrityksille yksi extra kuukausi ilmaiseksi (arvo 59 €). Katso lisää (pdf) ja tutustu Duuersiin. Kirjaudu palveluun, ja 14 vuorokauden ilmaisen kokeilun jälkeen syötä koodi: SULVI19, jolla tunnistaudut jäsenedun saajaksi samalla kun syötät muut laskutustietosi. Palvelun laskutus päivittyy automaattisesti. Jos vielä käytät Wordia ja Exceliä tarjouksissa, voit myös kokeilla ilmaisia tarjouspohjiamme.
  • Kotopro tarjoaa Kotopro-LVI-ohjelmistopaketin käyttöönottomaksun 50 % alennuksella. Hinnoittelu koskee uusia tilauksia ja etu tarjotaan SuLVIn yhteistoiminta- ja henkilöjäsenille ja henkilöjäsenten yrityksille tai yhteisöille, johon henkilöjäsenellä on voimassa oleva työ- tai omistajuussuhde. Tilaa Kotopro-ohjelmisto käyttöösi tilausviitteellä SuLVI2020.

Tiesitkö että,
Henkilöjäsenemme osallistuvat kauttamme työryhmiin ja hankkeisiin, joissa otetaan kantaa ja vaikutetaan alan säätelyyn, oppaisiin ja ohjeisiin. Lisäksi he ovat oikeutettuja koulutuksiemme alennettuun jäsenhintaan. Joten työnantajana työntekijän henkilöjäsenyys on teille etu, joka sitouttaa työntekijän, pienentää koulutuskustannuksianne ja antaa mahdollisuuden osallistua alan kehittämiseen. Voitte pyytää meitä kertomaan Suomen LVI-liiton jäsenyydestä työpaikallenne, ota yhteys liiton viestintään tai suoraan paikalliseen LVI-yhdistykseen. 

Yrityksen toimialaan liittyvien järjestöjen jäsenmaksu

Yrityksen toimialaan liittyvien järjestöjen jäsenmaksut voidaan vähentää verotuksessa. Työmarkkinajärjestöjen jäsenmaksut ja työttömyyskassamaksut voidaan katsoa tulon hankkimisesta johtuneiksi menoiksi. Muille yhdistyksille maksetusta jäsenmaksusta verottaja saattaa hyväksyä tulonhankkimisvähennyksenä vain ammattilehden osuuden. (Lähde: Finlex)

Työntekijän ammattitaitoa täydentävä ja ylläpitävä koulutus on vähennyskelpoinen meno, eikä se ole henkilön veronalaista palkkaa. Yhden henkilön jäsenmaksu maksaa itsensä takaisin jo yhdellä kurssilla jäsenetuhintaiseen koulutukseen osallistuessa.

Yhdistystoiminta on ihmisten kohtaamista ja liiketoiminta on ihmisten välistä toimintaa. Yritysten kannattaakin kannustaa työntekijöitään liittymään omalla paikkakunnallaan toimivan yhdistyksen jäseneksi, sillä yhdistysten tapaamisissa kohdataan asiakkaat, potentiaaliset kollegat ja kilpailijat.