Liity jäseneksemme!

Suomen LVI-liiton jäsenyys on tietoa oman alasi kehityksestä, vaikuttamista alan säädäntöön ja oppaisiin tai ohjeisiin, sekä verkostoitumista kollegoiden, asiakkaiden ja kilpailijoidenkin kesken. Liittoomme kuuluu 30 jäsenyhdistystä. Kun liityt jäseneksemme, liityt siis paikalliseen jäsenyhdistykseen, jonka kautta olet Suomen LVI-liiton jäsen.

Huomioithan, että yleisimpinä loma-aikoina hakemusten käsittelyssä saattaa olla viivettä.

Tutustu jäsenyhdistyksiimme
Jäsenetumme
Jäsenmaksut

Tee e-laskusopimus

Suosittelemme e-laskua. Voit tehdä e-laskusopimuksen verkkopankissasi samalla, kun maksat uusimman laskusi.

Voit tehdä uuden e-laskutilauksen klikkaamalla Tilaa uusi e-lasku -linkkiä.
Voit hakea laskuttajaa sen nimen osalla, esim. ”Suomen LVI-liitto” ja valitse laskun aiheeksi e-lasku.

Anna tunnistetiedoksi uusimman laskusi viitenumero. Maksa tämä lasku vielä kuten tähänkin asti. Seuraavan laskusi saat suoraan verkkopankkiisi e-laskuna.

Ilman omassa verkkopankissa tekemääsi e-laskutilausta, pankki ei välitä Suomen LVI-liiton lähettämiä verkkolaskuja, vaan ne palautuvat liittoon. Huomioi, että tämä koskee vain kuluttaja-asiakkaita. Jos laskun vastaanottajana on yritys, laskut välittyvät.

Jos olet jo jäsen ja haluat tarkastella tai päivittää jäsentietojasi, kirjaudu sisään meille ilmoittamallasi sähköpostiosoitteella sekä jäsennumerollasi. Jäsennumerosi näet esimerkiksi Talotekniikka-lehden takakannesta, osoitetietojesi vierestä.

Huomioi, että automaattinen lomakekenttien tallennus on estetty, jolloin se ei ehdota kenttien sisältöjä edellisten kirjautumisten perusteella. Tietojen muuttamisen jälkeen käyttäjä kirjataan 15 sekunnin kuluttua automaattisesti ulos.

Jos sinulla on ongelmia palveluun kirjautumisessa, lähetä viestiä sulvi(at)sulvi.fi. Vastaamme mahdollisimman pian!

Tulostettava jäsenhakemus

Voit myös halutessasi tulostaa jäsenhakemuksen ja postittaa sen meille.
Tulostettava jäsenhakemuslomake (pdf)
Toimiston yhteystiedot
Suomen LVI-liitto SuLVI ry:n tietosuojakäytäntö

Jäsenyydestä eroaminen

Huomioithan, että jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei ole eroilmoitus jäsenyydestä. Voit ilmoittaa meille jäsenyytesi päättymisestä tällä lomakkeella.

Palvelumaksut ja maksusuunnitelmat

Huolehdi myös, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, tiedot eivät välity meille Väestörekisterikeskuksen kautta. Suomen LVI-liitto SuLVI ry ei vastaa virheellisestä osoite- tai laskutustiedosta, postin kadottamista tai postissa rikkoontuneista Talotekniikka-lehdistä. Perimme palvelumaksuja laskun uudelleenkirjoituksesta 7 euroa.

Jäsenmaksulasku toimitetaan vuosittain tammi-helmikuussa. Jos et pysty maksamaan jäsenmaksuasi eräpäivään mennessä, ota yhteyttä sulvi(at)sulvi.fi ja sovi maksusuunnitelmasta.