Liity jäseneksi tai muuta tietojasi

Liity oman ammatillisen verkostosi jäseneksi ja vaikuta alasi säädäntöön kauttamme liittymällä jäseneksi.

Jos olet jo jäsen ja haluat tarkastella tai päivittää jäsentietojasi, kirjaudu sisään meille ilmoittamallasi sähköpostiosoitteella sekä jäsennumerollasi. Jäsennumerosi näet esimerkiksi Talotekniikka-lehden takakannesta, osoitetietojesi vierestä.

Jos sinulla on ongelmia palveluun kirjautumisessa, lähetä viestiä sulvi(at)sulvi.fi. Vastaamme mahdollisimman pian!

Jos liityt opiskelijajäseneksi, huomioithan, että opiskelijajäsenyys on maksuton maksimissaan neljä vuotta ja maksuton jäsenyys päättyy valmistumiseen. Maksuton opiskelijajäsenyys vaihtuu automaattisesti varsinaiseksi vuosijäseneksi ilmoitetun opiskeluiden päättymisen jälkeen. Jäsenmaksun suuruus vahvistetaan vuosittain. Ilmoitathan viipymättä kun olet päättänyt opiskelusi tai mikäli opiskeluissasi tapahtuu muutoksia, kiitos.

Voit myös halutessasi tulostaa jäsenhakemuksen ja postittaa sen meille.
Tulostettava jäsenhakemuslomake (pdf)
Toimiston yhteystiedot
Suomen LVI-liitto SuLVI ry:n tietosuojakäytäntö

Huomioithan, että jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei ole eroilmoitus jäsenyydestä. Voit ilmoittaa meille jäsenyytesi päättymisestä tällä lomakkeella.

Huolehdi myös, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, tiedot eivät välity meille Väestörekisterikeskuksen kautta. Suomen LVI-liitto SuLVI ry ei vastaa virheellisestä osoite- tai laskutustiedosta, postin kadottamista tai postissa rikkoontuneista Talotekniikka-lehdistä. Perimme palvelumaksuja laskun uudelleenkirjoituksesta 7 euroa.

Jäsenmaksulasku toimitetaan vuosittain tammi-helmikuussa. Jos et pysty maksamaan jäsenmaksuasi eräpäivään mennessä, ota yhteyttä sulvi(at)sulvi.fi ja sovi maksusuunnitelmasta.