Liity jäseneksemme!

Suomen LVI-liiton jäsenyys on tietoa oman alasi kehityksestä, vaikuttamista alan säädäntöön ja oppaisiin tai ohjeisiin, sekä verkostoitumista kollegoiden, asiakkaiden ja kilpailijoidenkin kesken. Liittoomme kuuluu 29 jäsenyhdistystä. Kun liityt jäseneksemme, liityt siis paikalliseen jäsenyhdistykseen, jonka kautta olet Suomen LVI-liiton jäsen.
Saat vahvistuksen sähköpostiisi hakemuksen käsittelyn jälkeen.

>> Liity tästä!

Jäsensivut

Jäsensivuilla pääset päivittämään perusyhteystietosi kätevästi ja pystyt ilmoittamaan myös muita muuttuneita tietoja, esim. työpaikka- tai opiskelutietoja erillisellä lomakkeella sekä tarkastelemaan esimerkiksi omia laskujasi.

>> Kirjaudu jäsensivullesi tästä

Tutustu jäsenyhdistyksiimme
Jäsenetumme
Jäsenmaksut

Tietojen päivittäminen

Jos olet jo jäsen, mutta sinulla ei ole vielä tunnuksia jäsensivuille, voit päivittää jäsentietojasi ja yhteystietojasi myös Tietojen päivittäminen -lomakkeen kautta. Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse sulvi(at)sulvi.fi

Yhteystietosi

Huolehdi, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, tiedot eivät välity meille Väestörekisterikeskuksen kautta. Suomen LVI-liitto SuLVI ry ei vastaa virheellisistä osoite- tai laskutustiedosta, postin kadottamista tai postissa rikkoontuneista Talotekniikka-lehdistä. Tutustu SuLVIn tietosuojakäytäntöön. 

Tee e-laskusopimus omassa verkkopankissasi

Voit tehdä e-laskusopimuksen verkkopankissasi saamasi jäsenlaskun tietojen perusteella.

Voit tehdä uuden e-laskutilauksen klikkaamalla Tilaa uusi e-lasku -linkkiä.
Voit hakea laskuttajaa sen nimen osalla, esim. ”Suomen LVI-liitto” ja valitse laskun aiheeksi jäsenmaksu.

Anna tunnistetiedoksi uusimman laskusi viitenumero. Maksa tämä lasku vielä kuten tähänkin asti. Seuraavan laskusi saat suoraan verkkopankkiisi e-laskuna.

Ilman omassa verkkopankissa tekemääsi e-laskutilausta, pankki ei välitä Suomen LVI-liiton lähettämiä verkkolaskuja, vaan ne palautuvat liittoon. Huomioi, että tämä koskee vain kuluttaja-asiakkaita. Jos laskun vastaanottajana on yritys, laskut välittyvät.