Liityt Suomen LVI-liittoon paikallisten jäsenyhdistysten kautta

Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu muodostuu SuLVIn osuudesta (95 €/2024) ja jäsenyhdistyksen osuudesta. Jäsenyhdistykset päättävät itse oman jäsenmaksunsa ja sen mahdollisten alennusten suuruudesta (jolloin jäsenmaksun suuruus on n. 95-130 € yhdistyksestä riippuen).

SuLVIn jäsenmaksu laskutetaan samanaikaisesti paikallisen jäsenyhdistyksen jäsenmaksun kanssa.

Opiskelijajäsenyys on maksuton maksimissaan neljä vuotta ja maksuton opiskelijajäsenyys vaihtuu automaattisesti varsinaiseksi vuosijäsenyydeksi jäsenhakemuksessa ilmoittamasi opiskeluiden päättymisen jälkeen. Jatkoaikaa on mahdollista hakea. Jäsenmaksun suuruus vahvistetaan vuosittain. Ilmoitathan Suomen LVI-liitolle sulvi(at)sulvi.fi, kun olet päättänyt opiskelusi tai jos opiskeluissasi tapahtuu muutoksia.

Suomen LVI-liitto SuLVIn jäsenmaksu 2024

 • varsinaisen jäsenen jäsenmaksu 95 €
 • opiskelijajäsenen jäsenmaksu 0 €
 • puolijäsenmaksu 47,50 €
 • yhteistoimintajäsenmaksu 980 €
 • perhejäsenmaksu 47,50 €
 • vakinaisen jäsenen lehtimaksu 48 €

 

Jäsenmaksujen alennukset

 • Jäsenyhdistyksen jäsen, joka on yhtäjaksoisesti maksanut jäsenmaksuaan 35 vuotta ja on lisäksi täyttänyt 65 vuotta, voi anoa SuLVIn hallitukselta SuLVIn jäsenmaksun puolitusta. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen sulvi(at)sulvi.fi.
 • Jos samassa postiosoitteessa asuu avio-/avopuolisot, joista molemmat ovat SuLVIn jäsenyhdistyksen jäseniä, toinen puoliso voi anoa SuLVIn hallitukselta perhejäsenyyttä. Perhejäsenmaksu on puolet varsinaisen jäsenen jäsenmaksusta. Alennettuun jäsenmaksuun ei kuulu jäsenetuna Talotekniikka-lehti.
 • Vakinainen jäsen on vapautettu jäsenmaksusta. Vakinaisen jäsenen jäsenetuihin ei kuulu Talotekniikka-lehti. Lehden saa maksamalla vakinaisen jäsenen lehtimaksun.
  Vakinaisia jäsenyyksiä ei enää myönnetä, vaan ne on korvattu yllä mainituin alennusmenettelyin.
 • Lisätietoja sulvi(at)sulvi.fi

Jäsenmaksulasku toimitetaan kunkin kalenterivuoden ensimmäisen kolmanneksen aikana.  

Jäsenyydestä eroaminen

Jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei ole eroilmoitus jäsenyydestä. Huolehdi siis, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, tiedot eivät välity meille Digi- ja väestötietovirastosta.

Jäsenyydestä voit erota ilmoittamalla kirjallisesti lomakkeella tai lähettämällä vapaamuotoinen eroilmoitus osoitteeseen sulvi(at)sulvi.

E-laskusopimus

Voit ottaa e-laskun käyttöön Suomen LVI-liiton jäsenmaksuun. Voit tehdä e-laskusopimuksen verkkopankissasi samalla, kun maksat uusimman laskusi.

Voit tehdä uuden e-laskutilauksen klikkaamalla Tilaa uusi e-lasku -linkkiä.
Voit hakea laskuttajaa sen nimen osalla, esim. ”Suomen LVI-liitto” ja valitse laskun aiheeksi jäsenmaksu.

Anna tunnistetiedoksi uusimman laskusi viitenumero. Maksa tämä lasku vielä kuten tähänkin asti. Seuraavan laskusi saat suoraan verkkopankkiisi e-laskuna.

Ilman omassa verkkopankissa tekemääsi e-laskutilausta, pankki ei välitä Suomen LVI-liiton lähettämiä verkkolaskuja, vaan ne palautuvat liittoon. Huomioi, että tämä koskee vain kuluttaja-asiakkaita. Jos laskun vastaanottajana on yritys, laskut välittyvät.