Jäsenmaksut

Liityt Suomen LVI-liittoon paikallisten jäsenyhdistysten kautta.

Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu muodostuu SuLVIn osuudesta (82 €/2018) ja jäsenyhdistyksen osuudesta. Jäsenyhdistykset päättävät itse oman jäsenmaksunsa ja sen mahdollisten alennusten suuruudesta (jolloin jäsenmaksun suuruus on n. 82-120 € yhdistyksestä riippuen).

SuLVIn jäsenmaksu laskutetaan samanaikaisesti paikallisen jäsenyhdistyksen jäsenmaksun kanssa.

Opiskelijajäsenyys on maksuton maksimissaan neljä vuotta ja maksuton jäsenyys päättyy valmistumiseen. Maksuton opiskelijajäsenyys vaihtuu automaattisesti varsinaiseksi vuosijäseneksi ilmoitetun opiskeluiden päättymisen jälkeen. Jäsenmaksun suuruus vahvistetaan vuosittain. Ilmoitathan Suomen LVI-liitolle sulvi(at)sulvi.fi, kun olet päättänyt opiskelusi tai jos opiskeluissasi tapahtuu muutoksia.

Suomen LVI-liiton jäsenmaksu

 • Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu 82 €
 • Opiskelijajäsenen jäsenmaksu 0 €
 • Vakinaisen jäsenen lehtimaksu* 40 €
  *koskee vain nykyisiä vakinaisia jäseniä. Ks. selostus alla.

Perimme palvelumaksuja laskun uudelleenkirjoituksesta 7 euroa.
Muistutuslaskusta perimme perintälain mukaiset 5 euroa huomautuskuluja.

Jäsenmaksujen alennukset

 • Jäsenyhdistyksen jäsen, joka on yhtäjaksoisesti maksanut jäsenmaksuaan 35 vuotta ja on lisäksi täyttänyt 65 vuotta, voi anoa SuLVIn hallitukselta SuLVIn jäsenmaksun puolitusta. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen sulvi(at)sulvi.fi.
 • Jos samassa postiosoitteessa asuu avio-/avopuolisot, joista molemmat ovat SuLVIn jäsenyhdistyksen jäseniä, toinen puoliso voi anoa SuLVIn hallitukselta perhejäsenyyttä. Perhejäsenmaksu on puolet varsinaisen jäsenen jäsenmaksusta. Alennettuun jäsenmaksuun ei kuulu jäsenetuna Talotekniikka-lehti.
 • Vakinainen jäsen on vapautettu jäsenmaksusta. Vakinaisen jäsenen jäsenetuihin ei kuulu Talotekniikka-lehti. Lehden saa maksamalla vakinaisen jäsenen lehtimaksun.
  Vakinaisia jäsenyyksiä ei enää myönnetä, vaan ne on korvattu yllä mainituin alennusmenettelyin.
 • Lisätietoja sulvi(at)sulvi.fi

Jäsenmaksulasku toimitetaan vuosittain tammi-helmikuussa. Jos et pysty maksamaan jäsenmaksuasi eräpäivään mennessä, ota yhteyttä sulvi(at)sulvi ja sovi maksusuunnitelmasta.

Jäsenyydestä eroaminen

Jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei ole eroilmoitus jäsenyydestä. Huolehdi siis, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, tiedot eivät välity meille Väestörekisterikeskuksen kautta.

Jäsenyydestä voit erota ilmoittamalla kirjallisesti lomakkeella tai sulvi(at)sulvi.