Tapahtumien ja koulutusten peruutusehdot

Seuraavat peruutusehdot koskevat Suomen LVI-liiton järjestämiä tapahtumia ja koulutuksia ja niitä sovelletaan, ellei tapahtuman tai koulutuksen yhteydessä ole toisin mainittu.

Suomen LVI-liiton maksullisten tapahtumien peruutusehdot

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa sähköpostitse sulvi(at)sulvi.fi -osoitteeseen. Jos peruutus tulee tämän jälkeen, tai jää ilmoittamatta, veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan.
Jos peruutuksen syynä on oma tai läheisen vakava sairastuminen, vakava onnettomuus tai muu odottamaton ja vakava tapahtuma, voi peruutuksen tehdä maksutta vielä 1 vrk ennen tapahtumaa. Peruutuksen syyn osoittamiseksi tarvitset luotettavan asiakirjan, kuten esimerkiksi lääkärintodistuksen.

Voit maksutta ilmoittaa toisen henkilön tilallesi. Ilmoita henkilömuutoksesta viimeistään 2 vrk ennen tapahtuman yhteyshenkilölle.

Suomen LVI-liiton koulutusten peruutusehdot

Peruutukset tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkamista koulutuskohtaisesti mainittuun yhteystietoon. Jos peruutus tulee tämän jälkeen, veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Poikkeukset mainitaan koulutusohjelmittain.

Suomen LVI-liitto SuLVI ry pidättää oikeuden koulutuksen muutoksiin mukaan lukien koulutuksen peruuntuminen. Suomen LVI-liitto SuLVI ry ei vastaa mahdollisista koulutuksen peruuntumisesta aiheutuneista kuluista.

Jäsenhintaiset edut

Jäsenhinta on on tarkoitettu vain SuLVIn jäsenyhdistysten henkilöjäsenille. Jäsenhinnan saadakseen tulee olla jäsenyhdistyksen jäsen ennen ilmoittautumista. Mahdolliset poikkeukset jäsenhinnoista mainitaan erikseen. Kaikkiin hintoihin lisätään 24 %:n arvonlisävero, ellei toisin ole mainittu.