Puheenjohtajapäivät

Puheenjohtajapäivät  kokoavat yhteen alueellisten jäsenyhdistysten puheenjohtajat, liiton hallituksen ja henkilökunnan miettimään tulevaa, kasvattamaan osaamista ja ihan vain myös viettämään aikaa yhdessä päivän verran.

Puheenjohtajille järjestämämme kyselyn jälkeen toimimme enemmistön toiveen mukaisesti ja perumme vuoden 2020 puheenjohtajapäivät.

Puheenjohtajapäivien tarkoituksena on tavata toisiamme ja jakaa kokemuksia sekä käytänteitä eri puolista Suomea osallistuvien ammattilaisten kesken.

Panostamme siis seuraaviin, toivottavasti 2021 järjestettäviin puheenjohtajapäiviin, jossa kehitetään ja keskustellaan rennossa tunnelmassa uusin eväin.

Kustannukset

Suomen LVI-liitto kustantaa yhden osallistujan (puheenjohtaja tai hänen sijaisensa) päivän ohjelman mukaiset tarjoilut, yhden yön majoituskulut ja matkakustannukset edullisimmalla mahdollisella kuljetusvälineellä (säilytä kuitit tai matkaliput matkalaskun liitteiksi). Matka- tai majoituskuluiksi ei lueta hotellihuoneen minibar-kuluja tai muita ylimääräisiksi katsottavia kuluja. Jäsenyhdistys voi omalla kustannuksellaan (matkat ja majoitus) lähettää yhden lisäedustajan paikalle, SuLVI kustantaa hänen kokous- ja tarjoilukustannuksensa.