Puheenjohtajapäivä 2021verkossa

Puheenjohtajapäivä  kokoaa yhteen alueellisten jäsenyhdistysten puheenjohtajat, liiton hallituksen ja henkilökunnan miettimään tulevaa, kasvattamaan osaamista ja verkostoitumaan.

Puheenjohtajapäivän tarkoituksena on tavata toisiamme ja jakaa kokemuksia sekä käytänteitä eri puolista Suomea osallistuvien ammattilaisten kesken.

SuLVIn vuosittainen Puheenjohtajapäivä järjestettiin tänä vuonna 17.3.verkossa. Toteutus tapa ei estänyt tapahtuman onnistumista. Tapahtuma järjestettiin matalan kynnyksen periaatteella ja hyödynnettiin kaikille vapaasti käytössä olevaa tekniikkaa. Mitään ohjelmien tai appien lataamista ei tarvinnut tehdä.

Osallistujien esittelyjen sekä virallisen osuuden jälkeen alkoi puheenjohtajien välinen avoin keskustelu niin yhdistysasioiden kuin esimerkkeinä oman yhdistyksen toimintatapojen ympärillä.

Jotkut yhdistykset olivatkin jo kokeilleet verkkotapaamisia. Tulokset vaihtelivat laidasta laitaan. Ei verkkotapaaminen tietenkään korvaa saman pöydän ympärille kokoontumista, mutta toimii yhtenä vaihtoehtoisena lisänä eri kokoontumismuotojen ohella. Verkko-osallistumisen mahdollistaminen fyysiseen tapaamiseen voisikin olla hyvä lisä. Silloin sellaisetkin henkilöt voisivat osallistua tapaamiseen, jotka eivät juuri sillä hetkellä paikanpäälle pääse. Kunhan maailma tästä taas aukeaa, niin pidetään verkkoyhteydet mukana työkalupakissa. Panostetaan läsnäoloon, mutta pidetään sähköinen yhteys hyvänä renkinä.

Toivottavasti pystymme järjestämään 2022 puheenjohtajapäivän  perinteiseen tapaan.

Kustannukset (perinteinen puheenjohtajapäivä)

Suomen LVI-liitto kustantaa yhden osallistujan (puheenjohtaja tai hänen sijaisensa) päivän ohjelman mukaiset tarjoilut, yhden yön majoituskulut ja matkakustannukset edullisimmalla mahdollisella kuljetusvälineellä (säilytä kuitit tai matkaliput matkalaskun liitteiksi). Matka- tai majoituskuluiksi ei lueta hotellihuoneen minibar-kuluja tai muita ylimääräisiksi katsottavia kuluja. Jäsenyhdistys voi omalla kustannuksellaan (matkat ja majoitus) lähettää yhden lisäedustajan paikalle, SuLVI kustantaa hänen kokous- ja tarjoilukustannuksensa.