Henkilöjäsenten jäsenedut

Suomen LVI-liitto on puolueeton, yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon järjestö.

Jäsenenä saat muun muassa koulutuspalvelumme etuhintaan, mahdollisuuden verkostoitua ammatillisesti kotimaassa ja ulkomailla ja vaikuttaa alan säätelyyn ja kehitykseen. Meidän tehtävämme on tuoda teidän äänenne kuuluviin yhteiskunnallisessa keskustelussa, tehdä alaa ja sen mahdollisuuksia tutuksi ammattiaan harkitsevien parissa ja siitä suoraan lisätä ammattitaitoisten talotekniikka-alan ammattilaisten määrää Suomessa.

Kohtaa kollega

Tiesitkö, että tutkimustulosten mukaan monipuolisesti verkostoituneet etenevät urallaan paremmin palkattuihin tehtäviin. Verkostoistaan ihmiset saavat esimerkiksi hyödyllistä tietoa ja suosituksia, jotka edesauttavat heidän tavoitteidensa toteutumista. Suomen LVI-liiton ja sen jäsenyhdistysten tapahtumissa kohtaat asiakkaat, kollegat ja potentiaaliset työnantajat tai tulevat työkaverit.

Löydä asiakkaasi

Ilmoita tietosi Löydä LVI-suunnittelija -palveluun. Palvelu on maksuton ja tarkoitettu Suomen LVI-liiton jäsenyhdistysten henkilöjäsenille ja heidän yrityksilleen, jotka tarjoavat suunnittelupalveluita, työnjohtajapalveluita tai laativat rakennusten energiatodistuksia.

Kouluttaudu ja osoita pätevyytesi

Toimimme alan täydennyskouluttajana ja jäsenenä kouluttaudut edullisemmin jäsenhintaan. FISE on kattava ja aktiivinen henkilöpätevyyspalvelu, joka tarjoaa rakennus-, LVI- ja kiinteistöalan pätevyydet ja niiden rekisterin riippumattomasti. Me toimimme FISEn sihteerijärjestönä LVI-pätevyyksissä, järjestämme tentit ja kokoamme pätevyydet toteavat toimielimet.

Vaikuta

Kirjoita asiantuntijatekstiä

Jokainen aktiivinen jäsen voi hyödyntää Suomen LVI-liittoa alustana omalle asiantuntijuudelleen. Emme markkinoi tai mainosta tuotteita tai palveluita, mutta liiton jäsenenä sinulla on mahdollisuus kirjoittaa asiantuntijatekstiä ja me julkaisemme sen. Tarvittaessa saat kirjoitusapua liiton viestinnästä.

Osallistu työryhmiin ja hankkeisiin

Jäsenistämme haemme asiantuntijoita osallistumaan valtakunnallisiin tai kansainvälisiin työryhmiin ja hankkeisiin, joissa alaa ja sen säätelyä tai ohjeistusta kehitetään. Kansainväliset yhteytemme on koordinoitu FINVACin kautta. FINVAC on LVI-järjestöjen liiton, REHVAn jäsen, jonka kautta vaikutamme Euroopan unionin alueen lainsäädäntöön.

Kommentoi alan säätelyä, oppaita tai ohjeita

Liiton rooli jäsentensä kommenttien kokoajana on merkittävä, sillä näin pystytään kokoamaan yhteen suuri määrä arjen työssä kertynyttä kokemusta, eli osaamista, jota esimerkiksi uusien asetusten säätämiseen tarvitaan. Lausuntojen antaminen on alan ammattilaisten edun valvomista.

Tiedä missä mennään ja mitä tehdään

Tarjoamme jäsenillemme Talotekniikka-lehden, jossa ilmestyy myös liiton oma jäsenliite. Lisäksi kaikki jäsenet saavat sähköpostitse jäsenkirjeemme, joissa kerromme ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista. Voit poistua postituslistalta milloin vain. Jaamme päivän tärkeimmät uutiset myös kaikille avoimesti Instagramissa, Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä. Ota meidät seurantaan.

Yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut jäsenille

 • Kotopro tarjoaa Kotopro-LVI-ohjelmistopaketin käyttöönottomaksun 50 % alennuksella. Hinnoittelu koskee uusia tilauksia ja etu tarjotaan SuLVIn yhteistoiminta- ja henkilöjäsenille ja henkilöjäsenten yrityksille tai yhteisöille, johon henkilöjäsenellä on voimassa oleva työ- tai omistajuussuhde. Tilaa Kotopro-ohjelmisto käyttöösi tilausviitteellä SuLVI2020.
  Kotopro Oy on kotimainen yhteisöllinen tiedonkeruualusta, jolla dokumentointi sujuu ilman ylimääräisiä välivaiheita. Kotopro toimii kaikilla päätelaitteilla ja sitä voidaan hyödyntää kaikilla toimialoilla nostamaan tekemisen laatua ja ketteryyttä.

 

 • Timbal Energia -ohjelmisto. Yhden käyttäjän lisenssin avausmaksusta alennusta 20 % ja useamman lisenssin avausmaksusta 10 %. Katso lisätietoa Timbal Energiasta ja tilaa koekäyttöversio tutustumiseen.
  Timbal Energia ohjelmistolla hallitset rakennusten energiatehokkuuden kehittämisen, investointien kannattavuuksien lyhyen ja pitemmän aikavälin analysoinnin, Kunto- ja energiakatselmuksien tekemisen ja virallisten energiatodistusten energialaskennan ja todistusten julkaisun. Nyt myös ARA:n energia-avustuksen laskenta on todella helppoa ja tehokasta!

 

 • Duuers on web-pohjainen tarjoustyökalu, jolla teet tarjoukset helposti, nopeasti ja näyttävästi. Jäsenetuna jäsenillemme ja jäsentemme edustamille yrityksille yksi extra kuukausi ilmaiseksi (arvo 59 €). Katso lisää (pdf) ja tutustu Duuersiin. Kirjaudu palveluun, ja 14 vuorokauden ilmaisen kokeilun jälkeen syötä koodi: SULVI19, jolla tunnistaudut jäsenedun saajaksi samalla kun syötät muut laskutustietosi. Palvelun laskutus päivittyy automaattisesti. Jos vielä käytät Wordia ja Exceliä tarjouksissa, voit myös kokeilla ilmaisia tarjouspohjiamme.

 

 

 • Teknocalor: 30 euron alennus, alv 0% Teknocalorin mittauskursseista. Ilmoita viestikentässä osallistujan nimi, jäsenyhdistys sekä jäsennumero. Huomioi, että alennusta ei voida myöntää jälkikäteen, vaan se on mainittava ilmoittautumisen yhteydessä.

 

 • Vesipohjaisten verkostojen säätö -kurssit. Vantaan LVI-yhdistys ry järjestää yhdessä IMI-Hydronic Engineeringin kanssa suosittuja vesipohjaisten verkostojen perussäätökursseja. Suomen LVI-liiton jäsenyhdistysten henkilöjäsenille etuhinta. Kurssi on laitteistoriippumaton. Vesipohjaisten verkostojen säätö -kurssit.

 

 • Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut Oy:n ensiapukurssit -15 % alennushinnoin. Jäsenedun saa mainitsemalla ilmoittautumisen yhteydessä SuLVI. Etu koskee Hätäensiapu 8h ja EA1 16h -kursseja. Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut.

 

 

 • Iitti Golf tarjoaa Suomen LVI-liiton jäsenyhdistysten henkilöjäsenille 2020 loppukauden kierrokset hintaan 20€/kierros (norm. 45€). Varaaminen ja lisätietoja: caddiemaster(at)iittigolf.com. Mainitse varatessasi varauskoodi SULVI2020.

Haluatko tavoittaa jäsenemme ja tarjota heille yrityksenne palveluita jäsenetuna? Ota yhteys sulvi@sulvi.fi tai suoraan liiton viestintäsuunnittelijaan.

* Suomen LVI-liitto SuLVI ry ei vastaa virheellisestä osoitetiedosta, postin kadottamista tai postissa rikkoontuneista Talotekniikka-lehdistä.