Jäsenedut

 • Tarjoamme jäsenillemme Talotekniikka-lehden*, jossa ilmestyy myös liiton oma jäsenliite.
 • Toimimme alan täydennyskouluttajana ja henkilöpätevyyspalvelu FISEn sihteerijärjestönä. Jäsenet kouluttautuvat edullisemmin jäsenhintaan.
 • Kaikki jäsenet saavat sähköpostitse jäsenkirjeemme, joissa kerromme ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista.

Yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut jäsenille

 • Duuers on web-pohjainen tarjoustyökalu, jolla teet tarjoukset helposti, nopeasti ja näyttävästi. Jäsenetuna jäsenillemme ja jäsentemme edustamille yrityksille yksi extra kuukausi ilmaiseksi (arvo 59 €). Katso lisää (pdf) ja tutustu Duuersiin. Kirjaudu palveluun, ja 14 vuorokauden ilmaisen kokeilun jälkeen syötä koodi: SULVI19, jolla tunnistaudut jäsenedun saajaksi samalla kun syötät muut laskutustietosi. Palvelun laskutus päivittyy automaattisesti. Jos vielä käytät Wordia ja Exceliä tarjouksissa, voit myös kokeilla ilmaisia tarjouspohjiamme.
 • Kotopro tarjoaa Kotopro-LVI-ohjelmistopaketin käyttöönottomaksun 50 % alennuksella. Hinnoittelu koskee uusia tilauksia ja etu tarjotaan SuLVIn yhteistoiminta- ja henkilöjäsenille ja henkilöjäsenten yrityksille tai yhteisöille, johon henkilöjäsenellä on voimassa oleva työ- tai omistajuussuhde. Tilaa Kotopro-ohjelmisto käyttöösi tilausviitteellä SuLVI2019.
  Kotopro Oy on kotimainen yhteisöllinen tiedonkeruualusta, jolla dokumentointi sujuu ilman ylimääräisiä välivaiheita. Kotopro toimii kaikilla päätelaitteilla ja sitä voidaan hyödyntää kaikilla toimialoilla nostamaan tekemisen laatua ja ketteryyttä. Kotopron järjestelmällä on yli 30 000 käyttäjää.
 • Trinnon eTYÖTURVAKORTTI® verkkokurssista -10 € per kurssi. Lue lisää. Siirry Trinnon verkkosivuille. Etu on voimassa toistaiseksi.
 • Teknocalor: 30 euron alennus, alv 0% Teknocalorin mittauskursseista. Ilmoita viestikentässä osallistujan nimi, jäsenyhdistys sekä jäsennumero. Huomioi, että alennusta ei voida myöntää jälkikäteen, vaan se on mainittava ilmoittautumisen yhteydessä.
 • Timbal Energia -ohjelma (ent. MX6 Energia): Jäsenille -10 % alennus Timbal Energia -ohjelman yhden käyttäjän lisenssin avausmaksusta.
 • Vesipohjaisten verkostojen säätö -kurssit. Vantaan LVI-yhdistys ry järjestää yhdessä IMI-Hydronic Engineeringin kanssa suosittuja vesipohjaisten verkostojen perussäätökursseja. Kurssin normaalihinta on 200 €, mutta sulvilaiset saavat kurssin alennetulla 150 €:n hinnalla. Kurssi on laitteistoriippumaton. Vesipohjaisten verkostojen säätö -kurssit. 
 • Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut Oy:n ensiapukurssit -15 % alennushinnoin. Jäsenedun saa mainitsemalla ilmoittautumisen yhteydessä SuLVI. Etu koskee Hätäensiapu 8h ja EA1 16h -kursseja. Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut.
 • Tallink Silja Club One Silver-tason jäsenyys (lue lisää jäsenyystasoista ja Silver-tason eduista). Jos olet jo Tallink Siljan kanta-asiakas, jäsennumerosi säilyy ja sinut siirretään Silver-tasolle. Ilmoita sopimusetunumero, mahdollinen Club One -kanta-asiakasnumero ja maininta SuLVIn jäsenyydestä osoitteeseen erikoisliittymiset (at) tallinksilja.com. Sopimusetunumeron saat osoitteesta sulvi(at)sulvi.fi. Sopimus jäsenedusta on voimassa 31.12.2019 saakka.
 • Viking LineAlennusta risteily- ja reittimatkoista.

Haluatko tavoittaa jäsenemme ja tarjota heille yrityksenne palveluita jäsenetuna? Ota yhteys sulvi@sulvi.fi tai suoraan liiton viestintäsuunnittelijaan.

* Suomen LVI-liitto SuLVI ry ei vastaa virheellisestä osoitetiedosta, postin kadottamista tai postissa rikkoontuneista Talotekniikka-lehdistä.