Jäsenedut

 • Tarjoamme jäsenillemme Talotekniikka-lehden*, jossa ilmestyy myös liiton oma jäsenliite.
 • Toimimme alan täydennyskouluttajana ja henkilöpätevyyspalvelu FISEn sihteerijärjestönä. Jäsenet kouluttautuvat edullisemmin jäsenhintaan.
 • Kaikki jäsenet saavat sähköpostitse jäsenkirjeemme, joissa kerromme ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista.

Yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut jäsenille

 • Iitti Golf tarjoaa yhteistyössä Lahden Golfin ja Hotel Radalla:n kanssa Suomen LVI-liiton jäsenyhdistysten henkilöjäsenille kahden kentän golf- ja majoitusedun. Pakettihinta sisältää pelikierroksen Iitti Golfissa, pelikierroksen Lahden Golfissa ja majoittumisen Hotel Radalla (1 yö). Hotellimajoittumiseen sisältyy aamiainen ja rantasaunan käyttö. Hinta kahdelta henkilöltä 229€ /2hlö. Hinta yhdelle henkilölle (yhden hengen huoneessa) 147€ /hlö. Tarjous on voimassa 1.6.2020 – 30.9.2020, pois lukien 6.-14.7.2020. Varaaminen ja lisätietoja: caddiemaster(at)iittigolf.com. Mainitse varatessasi varauskoodi SULVI2020
 • Kotopro tarjoaa Kotopro-LVI-ohjelmistopaketin käyttöönottomaksun 50 % alennuksella. Hinnoittelu koskee uusia tilauksia ja etu tarjotaan SuLVIn yhteistoiminta- ja henkilöjäsenille ja henkilöjäsenten yrityksille tai yhteisöille, johon henkilöjäsenellä on voimassa oleva työ- tai omistajuussuhde. Tilaa Kotopro-ohjelmisto käyttöösi tilausviitteellä SuLVI2020.
  Kotopro Oy on kotimainen yhteisöllinen tiedonkeruualusta, jolla dokumentointi sujuu ilman ylimääräisiä välivaiheita. Kotopro toimii kaikilla päätelaitteilla ja sitä voidaan hyödyntää kaikilla toimialoilla nostamaan tekemisen laatua ja ketteryyttä. Kotopron järjestelmällä on yli 30 000 käyttäjää.’
 • Duuers on web-pohjainen tarjoustyökalu, jolla teet tarjoukset helposti, nopeasti ja näyttävästi. Jäsenetuna jäsenillemme ja jäsentemme edustamille yrityksille yksi extra kuukausi ilmaiseksi (arvo 59 €). Katso lisää (pdf) ja tutustu Duuersiin. Kirjaudu palveluun, ja 14 vuorokauden ilmaisen kokeilun jälkeen syötä koodi: SULVI19, jolla tunnistaudut jäsenedun saajaksi samalla kun syötät muut laskutustietosi. Palvelun laskutus päivittyy automaattisesti. Jos vielä käytät Wordia ja Exceliä tarjouksissa, voit myös kokeilla ilmaisia tarjouspohjiamme.
 • Trinnon eTYÖTURVAKORTTI® verkkokurssista -10 € per kurssi. Lue lisää. Siirry Trinnon verkkosivuille. Etu on voimassa toistaiseksi.
 • Teknocalor: 30 euron alennus, alv 0% Teknocalorin mittauskursseista. Ilmoita viestikentässä osallistujan nimi, jäsenyhdistys sekä jäsennumero. Huomioi, että alennusta ei voida myöntää jälkikäteen, vaan se on mainittava ilmoittautumisen yhteydessä.
 • Timbal Energia -ohjelma (ent. MX6 Energia): Jäsenille -10 % alennus Timbal Energia -ohjelman yhden käyttäjän lisenssin avausmaksusta.
 • Vesipohjaisten verkostojen säätö -kurssit. Vantaan LVI-yhdistys ry järjestää yhdessä IMI-Hydronic Engineeringin kanssa suosittuja vesipohjaisten verkostojen perussäätökursseja. Suomen LVI-liiton jäsenyhdistysten henkilöjäsenille etuhinta. Kurssi on laitteistoriippumaton. Vesipohjaisten verkostojen säätö -kurssit. 
 • Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut Oy:n ensiapukurssit -15 % alennushinnoin. Jäsenedun saa mainitsemalla ilmoittautumisen yhteydessä SuLVI. Etu koskee Hätäensiapu 8h ja EA1 16h -kursseja. Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut.
 • Viking LineAlennusta risteily- ja reittimatkoista.

Haluatko tavoittaa jäsenemme ja tarjota heille yrityksenne palveluita jäsenetuna? Ota yhteys sulvi@sulvi.fi tai suoraan liiton viestintäsuunnittelijaan.

* Suomen LVI-liitto SuLVI ry ei vastaa virheellisestä osoitetiedosta, postin kadottamista tai postissa rikkoontuneista Talotekniikka-lehdistä.