Jäsenedut

”Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut oman alueen ammattilaisiin ja liiton kautta tulevat tutuksi koko Suomen alan kärkitekijät.”

Tarjoamme jäsenillemme Talotekniikka-lehden*, jossa ilmestyvät myös liiton omat jäsensivut.

Toimimme alan täydennyskouluttajana ja henkilöpätevyyspalvelu FISEn sihteerijärjestönä. Jäsenet ovat oikeutettuja koulutuksiemme alennettuun jäsenhintaan.

Kaikki jäsenet saavat automaattisesti sähköpostitse jäsenkirjeemme, joissa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista. Myös verkkokauppamme tuotteet ovat saatavillasi edullisempaan jäsenhintaan.

Yhteistyökumppaniemme tarjoamat jäsenedut

 • Viking Line: Alennusta risteily- ja reittimatkoista.
 • Teknocalor: Ilmastoinnin mittaus- ja säätökurssi I:n hinta on liiton jäsenille 190 euroa, alv 0 %.
 • MX6-laskentaohjelma: Jäsenille -10 % alennus MX6 Energia -ohjelman yhden käyttäjän lisenssin avausmaksusta.
 • Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut Oy:n ensiapukurssit -15 % alennushinnoin. Jäsenedun saa mainitsemalla ilmoittautumisen yhteydessä SuLVI. Tilauskurssien osalta voi olla suoraan yhteydessä toimisto@uskallaauttaa.fi.
 • Vesipohjaisten verkostojen säätö -kurssit. Vantaan LVI-yhdistys ry järjestää yhdessä TA:n kanssa suosittuja vesipohjaisten verkostojen perussäätökursseja. Kurssin normaalihinta on 200 €, mutta sulvilaiset saavat kurssin alennetulla 150 €:n hinnalla. Kurssi on laitteistoriippumaton.
 • Tallink Silja Club One Silver-tason jäsenyys (lue lisää jäsenyystasoista ja Silver-tason eduista). Jos olet jo Tallink Siljan kanta-asiakas, jäsennumerosi säilyy ja sinut siirretään Silver-tasolle. Ilmoita sopimusetunumero, mahdollinen Club One -kanta-asiakasnumero ja maininta SuLVIn jäsenyydestä osoitteeseen erikoisliittymiset (at) tallinksilja.com. Sopimusetunumeron saat osoitteesta sulvi(at)sulvi.fi. Sopimus jäsenedusta on voimassa 31.12.2018 saakka.
 • Kesäloma Himoksella! Vietä stressitön mökkiloma Himoksella lähellä luontoa! Tekemistä riittää koko perheelle aina uimisesta, saunomisesta, onginnasta, veneilystä ja polkupyöräilystä esimerkiksi mönkijävuokraukseen tai golfiin. Etu koskee näitä majoituksia
  – LVI-Etuhinta mökkiin 180 € (ovh 230 €) etu 50 €
  – LVI-Etuhinta huvilaan: 280 € (ovh 360 €) etu 80 €
  – Vain soittamalla saa edun!

 

Haluatko tavoittaa jäsenemme ja tarjota heille yrityksenne palveluita jäsenetuna? Ota yhteys sulvi@sulvi.fi tai suoraan liiton viestintäsuunnittelijaan.

* Suomen LVI-liitto SuLVI ry ei vastaa virheellisestä osoitetiedosta, postin kadottamista tai postissa rikkoontuneista Talotekniikka-lehdistä.