Henkilöjäsenten jäsenedut

Suomen LVI-liitto on puolueeton, yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon järjestö.

Jäsenenä saat muun muassa koulutuspalvelumme etuhintaan, mahdollisuuden verkostoitua ammatillisesti kotimaassa ja ulkomailla ja vaikuttaa alan säätelyyn ja kehitykseen. Meidän tehtävämme on tuoda teidän äänenne kuuluviin yhteiskunnallisessa keskustelussa, tehdä alaa ja sen mahdollisuuksia tutuksi ammattiaan harkitsevien parissa ja siitä suoraan lisätä ammattitaitoisten talotekniikka-alan ammattilaisten määrää Suomessa.

Kohtaa kollega

Tiesitkö, että tutkimustulosten mukaan monipuolisesti verkostoituneet etenevät urallaan paremmin palkattuihin tehtäviin. Verkostoistaan ihmiset saavat esimerkiksi hyödyllistä tietoa ja suosituksia, jotka edesauttavat heidän tavoitteidensa toteutumista. Suomen LVI-liiton ja sen jäsenyhdistysten tapahtumissa kohtaat asiakkaat, kollegat ja potentiaaliset työnantajat tai tulevat työkaverit.

Löydä asiakkaasi

Ilmoita tietosi Löydä LVI-suunnittelija -palveluun. Palvelu on maksuton ja tarkoitettu Suomen LVI-liiton jäsenyhdistysten henkilöjäsenille ja heidän yrityksilleen, jotka tarjoavat suunnittelupalveluita, työnjohtajapalveluita tai laativat rakennusten energiatodistuksia.

Kouluttaudu ja osoita pätevyytesi

Toimimme alan täydennyskouluttajana ja jäsenenä kouluttaudut edullisemmin jäsenhintaan. FISE on kattava ja aktiivinen henkilöpätevyyspalvelu, joka tarjoaa rakennus-, LVI- ja kiinteistöalan pätevyydet ja niiden rekisterin riippumattomasti. Me toimimme FISEn sihteerijärjestönä LVI-pätevyyksissä, järjestämme tentit ja kokoamme pätevyydet toteavat toimielimet.

Vaikuta

Kirjoita asiantuntijatekstiä

Jokainen aktiivinen jäsen voi hyödyntää Suomen LVI-liittoa alustana omalle asiantuntijuudelleen. Emme markkinoi tai mainosta tuotteita tai palveluita, mutta liiton jäsenenä sinulla on mahdollisuus kirjoittaa asiantuntijatekstiä ja me julkaisemme sen. Tarvittaessa saat kirjoitusapua liiton viestinnästä.

Osallistu työryhmiin ja hankkeisiin

Jäsenistämme haemme asiantuntijoita osallistumaan valtakunnallisiin tai kansainvälisiin työryhmiin ja hankkeisiin, joissa alaa ja sen säätelyä tai ohjeistusta kehitetään. Kansainväliset yhteytemme on koordinoitu FINVACin kautta. FINVAC on LVI-järjestöjen liiton, REHVAn jäsen, jonka kautta vaikutamme Euroopan unionin alueen lainsäädäntöön.

Kommentoi alan säätelyä, oppaita tai ohjeita

Liiton rooli jäsentensä kommenttien kokoajana on merkittävä, sillä näin pystytään kokoamaan yhteen suuri määrä arjen työssä kertynyttä kokemusta, eli osaamista, jota esimerkiksi uusien asetusten säätämiseen tarvitaan. Lausuntojen antaminen on alan ammattilaisten edun valvomista.

Tiedä missä mennään ja mitä tehdään

Tarjoamme jäsenillemme Talotekniikka-lehden, jossa ilmestyy myös liiton oma jäsenliite. Lisäksi kaikki jäsenet saavat sähköpostitse jäsenkirjeemme, joissa kerromme ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista. Voit poistua postituslistalta milloin vain. Jaamme päivän tärkeimmät uutiset myös kaikille avoimesti Instagramissa, Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä. Ota meidät seurantaan.

Yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut jäsenille

 • Sähköinen ajopäiväkirja ja työkalujen paikannus. ABAX Finland tarjoaa 5 kpl ABAX Minejä + ABAX Triplog kuukausihintaan 30 € (alv. 0 %). Tilauksen yhteydessä mainitse koodi: ABAX20. Halutessasi tarjouksen isommille laitemäärille, ota yhteyttä suoraan ABAXiin.
  ABAX tarjoaa ajokalustosi, laitteidesi ja työkalujen paikannuksen, yrityksesi koosta riippumatta. Voit paikantaa ajoneuvojen, työkalujen ja koneiden viimeisimmät sijainnit ja sähköinen ajopäiväkirja tekee ajopäiväkirjat puolestasi.

 

 • Admicom Vision -15% alennuksella – Dokumentoi työtä helposti ja tehokkaasti! Tarjous voimassa uusille asiakkaille listahinnoista koodilla SuLVI.

 

 • Energialaskenta Timbal Energia -ohjelmistolla. Yhden käyttäjän lisenssin avausmaksusta alennusta 20 % ja useamman lisenssin avausmaksusta 10 %. Katso lisätietoa Timbal Energiasta ja tilaa koekäyttöversio tutustumiseen.
  Timbal Energia ohjelmistolla hallitset rakennusten energiatehokkuuden kehittämisen, investointien kannattavuuksien lyhyen ja pitemmän aikavälin analysoinnin, Kunto- ja energiakatselmuksien tekemisen ja virallisten energiatodistusten energialaskennan ja todistusten julkaisun. Nyt myös ARA:n energia-avustuksen laskenta on todella helppoa ja tehokasta!

 

 • Fitness24Seven tarjoaa SuLVI:n jäsenille kuntosalijäsenyyksiä, sekä 12 kuukauden määräaikaisesta jäsenyydestä, että 6 kuukauden määräaikaisesta jäsenyydestä. Uudelle jäsenelle ilmainen 2 viikon treeni! Jäsenhinnat ovat tiedusteltavissa sulvi@sulvi.fi. Jäsenhintaisen edun saat Etsi salisi | Fitness24Seven kuntokeskuksissa mainitsemalla vastaanotossa koodin Sulvi.

 

 • Rela-Hierojat tarjoavat hieronnat LVI-liiton jäsenille etuhintaan. Saat alennuksen lisäämällä koodin “LVI liitto sopimushinta” lisätietokenttään varauksen yhteydessä.

· 25 min hieronta /25 € (norm. alk. 35 €)

· 50 min hieronta /45 € (norm. alk. 68 €)

· 75 min hieronta /70 € (norm. alk. 103 €)

· 110 min hieronta /99 € (norm. alk. 137 €)

 

 • Sokos Hotels: Jäsenedut vapaa-ajalle Sokos Hotelleissa: Tee varaukset Sokos Hotellien nettisivuilla käyttämällä varauskoodia LIITOT.

 

 • Teknocalor: 30 euron alennus, alv 0% Teknocalorin mittauskursseista. Ilmoita viestikentässä osallistujan nimi, jäsenyhdistys sekä jäsennumero. Huomioi, että alennusta ei voida myöntää jälkikäteen, vaan se on mainittava ilmoittautumisen yhteydessä.

 

 • Vesipohjaisten verkostojen säätö -kurssit. Vantaan LVI-yhdistys ry järjestää yhdessä IMI-Hydronic Engineeringin kanssa suosittuja vesipohjaisten verkostojen perussäätökursseja. Suomen LVI-liiton jäsenyhdistysten henkilöjäsenille etuhinta. Kurssi on laitteistoriippumaton. Vesipohjaisten verkostojen säätö -kurssit. Tämän vuoden kurssit 1.3., 10.5., 27.9. ja 29.11. Ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen kurssiajankohtaa: tuomas.klaasio@amrak.fi

 

 • Uskalla Auttaa Oy:n ensiapukurssit – ja työturvallisuusverkkokursseista -15 % alennushinnoin. Jäsenedun saa käyttämällä tilauksen yhteydessä koodia SuLVI24. Kurssipaikat ovat voimassa kaksi vuotta ostohetkestä. www.uskallaauttaa.fi. Nauti 10% alennuksesta vuoden 2024 aikana tilatuista lähi- ja yhdistelmäkoulutuksista sekä pelastussuunnitelmista mainitsemalla tilauksen yhteydessä SuLVI24lähi.

 

 

 

Haluatko tavoittaa jäsenemme ja tarjota heille yrityksenne palveluita jäsenetuna? Ota yhteys sulvi@sulvi.fi tai suoraan liiton viestintäsuunnittelijaan.

* Suomen LVI-liitto SuLVI ry ei vastaa virheellisestä osoitetiedosta, postin kadottamista tai postissa rikkoontuneista Talotekniikka-lehdistä.