Henkilöjäsenten jäsenedut

Suomen LVI-liitto on puolueeton, yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon järjestö.

Jäsenenä saat muun muassa koulutuspalvelumme etuhintaan, mahdollisuuden verkostoitua ammatillisesti kotimaassa ja ulkomailla ja vaikuttaa alan säätelyyn ja kehitykseen. Meidän tehtävämme on tuoda teidän äänenne kuuluviin yhteiskunnallisessa keskustelussa, tehdä alaa ja sen mahdollisuuksia tutuksi ammattiaan harkitsevien parissa ja siitä suoraan lisätä ammattitaitoisten talotekniikka-alan ammattilaisten määrää Suomessa.

Kohtaa kollega

Tiesitkö, että tutkimustulosten mukaan monipuolisesti verkostoituneet etenevät urallaan paremmin palkattuihin tehtäviin. Verkostoistaan ihmiset saavat esimerkiksi hyödyllistä tietoa ja suosituksia, jotka edesauttavat heidän tavoitteidensa toteutumista. Suomen LVI-liiton ja sen jäsenyhdistysten tapahtumissa kohtaat asiakkaat, kollegat ja potentiaaliset työnantajat tai tulevat työkaverit.

Löydä asiakkaasi

Ilmoita tietosi Löydä LVI-suunnittelija -palveluun. Palvelu on maksuton ja tarkoitettu Suomen LVI-liiton jäsenyhdistysten henkilöjäsenille ja heidän yrityksilleen, jotka tarjoavat suunnittelupalveluita, työnjohtajapalveluita tai laativat rakennusten energiatodistuksia.

SuLVIShop

Etukaupan ylläpitäjä on High Peak ja palveluntarjoaja Boom Finland Oy. Boom Finland Oy myy verkkokaupassa olevia tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, jotka ovat Suomen LVI-liitto SuLVI ry:n jäsenyhdistysten henkilöjäseniä. Klikkaa tästä kauppaan. Koodisi on sulvishop. 

Kouluttaudu ja osoita pätevyytesi

Toimimme alan täydennyskouluttajana ja jäsenenä kouluttaudut edullisemmin jäsenhintaan. FISE on kattava ja aktiivinen henkilöpätevyyspalvelu, joka tarjoaa rakennus-, LVI- ja kiinteistöalan pätevyydet ja niiden rekisterin riippumattomasti. Me toimimme FISEn sihteerijärjestönä LVI-pätevyyksissä, järjestämme tentit ja kokoamme pätevyydet toteavat toimielimet.

Vaikuta

Kirjoita asiantuntijatekstiä

Jokainen aktiivinen jäsen voi hyödyntää Suomen LVI-liittoa alustana omalle asiantuntijuudelleen. Emme markkinoi tai mainosta tuotteita tai palveluita, mutta liiton jäsenenä sinulla on mahdollisuus kirjoittaa asiantuntijatekstiä ja me julkaisemme sen. Tarvittaessa saat kirjoitusapua liiton viestinnästä.

Osallistu työryhmiin ja hankkeisiin

Jäsenistämme haemme asiantuntijoita osallistumaan valtakunnallisiin tai kansainvälisiin työryhmiin ja hankkeisiin, joissa alaa ja sen säätelyä tai ohjeistusta kehitetään. Kansainväliset yhteytemme on koordinoitu FINVACin kautta. FINVAC on LVI-järjestöjen liiton, REHVAn jäsen, jonka kautta vaikutamme Euroopan unionin alueen lainsäädäntöön.

Kommentoi alan säätelyä, oppaita tai ohjeita

Liiton rooli jäsentensä kommenttien kokoajana on merkittävä, sillä näin pystytään kokoamaan yhteen suuri määrä arjen työssä kertynyttä kokemusta, eli osaamista, jota esimerkiksi uusien asetusten säätämiseen tarvitaan. Lausuntojen antaminen on alan ammattilaisten edun valvomista.

Tiedä missä mennään ja mitä tehdään

Tarjoamme jäsenillemme Talotekniikka-lehden, jossa ilmestyy myös liiton oma jäsenliite. Lisäksi kaikki jäsenet saavat sähköpostitse jäsenkirjeemme, joissa kerromme ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista. Voit poistua postituslistalta milloin vain. Jaamme päivän tärkeimmät uutiset myös kaikille avoimesti Instagramissa, Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä. Ota meidät seurantaan.

Yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut jäsenille

 • Sähköinen ajopäiväkirja ja työkalujen paikannus. ABAX Finland tarjoaa 5 kpl ABAX Minejä + ABAX Triplog kuukausihintaan 30 € (alv. 0 %). Tilauksen yhteydessä mainitse koodi: ABAX20. Halutessasi tarjouksen isommille laitemäärille, ota yhteyttä suoraan ABAXiin.
  ABAX tarjoaa ajokalustosi, laitteidesi ja työkalujen paikannuksen, yrityksesi koosta riippumatta. Voit paikantaa ajoneuvojen, työkalujen ja koneiden viimeisimmät sijainnit ja sähköinen ajopäiväkirja tekee ajopäiväkirjat puolestasi.

 

 • Helppo tarkastusasiakirjojen, työvaiheiden dokumentointi vaikka kännykällä. Kotopro tarjoaa Kotopro-LVI-ohjelmistopaketin 20 % alennuksella. Hinnoittelu koskee uusia tilauksia ja etu tarjotaan SuLVIn yhteistoiminta- ja henkilöjäsenille ja henkilöjäsenten yrityksille tai yhteisöille, johon henkilöjäsenellä on voimassa oleva työ- tai omistajuussuhde. Tilaa Kotopro-ohjelmisto käyttöösi tilausviitteellä SuLVI2020.
  Kotopro Oy on kotimainen yhteisöllinen tiedonkeruualusta, jolla dokumentointi sujuu ilman ylimääräisiä välivaiheita. Kotopro toimii kaikilla päätelaitteilla ja sitä voidaan hyödyntää kaikilla toimialoilla nostamaan tekemisen laatua ja ketteryyttä.

 

 • Energialaskenta Timbal Energia -ohjelmistolla. Yhden käyttäjän lisenssin avausmaksusta alennusta 20 % ja useamman lisenssin avausmaksusta 10 %. Katso lisätietoa Timbal Energiasta ja tilaa koekäyttöversio tutustumiseen.
  Timbal Energia ohjelmistolla hallitset rakennusten energiatehokkuuden kehittämisen, investointien kannattavuuksien lyhyen ja pitemmän aikavälin analysoinnin, Kunto- ja energiakatselmuksien tekemisen ja virallisten energiatodistusten energialaskennan ja todistusten julkaisun. Nyt myös ARA:n energia-avustuksen laskenta on todella helppoa ja tehokasta!

 

 • Uusi luontohotelli Polku-hotel Nuuksiossa tarjoaa upeat puitteet luonnosta nauttimiseen. SuLVIN jäsenille tarjotaan 15% alennus kaikkiin varauksiin.Varaukset koodilla:SULVI15 polkuhotel.com – sivulta.

 

 • Sokos Hotels: Kevään  jäsenedut vapaa-ajalle Sokos Hotelleissa: Tee varaukset Sokos Hotellien nettisivuilla käyttämällä varauskoodia LIITTO2021.

 

 

 • Teknocalor: 30 euron alennus, alv 0% Teknocalorin mittauskursseista. Ilmoita viestikentässä osallistujan nimi, jäsenyhdistys sekä jäsennumero. Huomioi, että alennusta ei voida myöntää jälkikäteen, vaan se on mainittava ilmoittautumisen yhteydessä.

 

 • Vesipohjaisten verkostojen säätö -kurssit. Vantaan LVI-yhdistys ry järjestää yhdessä IMI-Hydronic Engineeringin kanssa suosittuja vesipohjaisten verkostojen perussäätökursseja. Suomen LVI-liiton jäsenyhdistysten henkilöjäsenille etuhinta. Kurssi on laitteistoriippumaton. Vesipohjaisten verkostojen säätö -kurssit. Huom. Kurssit ovat toistaiseksi katkolla pandemian vuoksi.

 

 

 

Haluatko tavoittaa jäsenemme ja tarjota heille yrityksenne palveluita jäsenetuna? Ota yhteys sulvi@sulvi.fi tai suoraan liiton viestintäsuunnittelijaan.

* Suomen LVI-liitto SuLVI ry ei vastaa virheellisestä osoitetiedosta, postin kadottamista tai postissa rikkoontuneista Talotekniikka-lehdistä.