Tervetuloa yhdistystoimintaan!

Tämä yhdistystoiminnan sivu on tarkoitettu erityisesti SuLVIn jäsenyhdistysten toimihenkilöiden käyttöön. Olemme koonneet sivulle vinkkejä ja ohjeita, jotka auttavat sinua yhdistystoiminnassasi.

Yhdistystoiminta on jäsenten yhteistä toimintaa sinua kiinnostavan asian puolesta. Voit vaikuttaa omaan alaasi ja toimia oman yhteisösi hyväksi. LVI-alan ammattilaisten verkostoitumisen kannalta yhdistysten järjestämät tapaamiset ja retket ovat tärkeitä tapahtumia. Ja yhdistyksissä tarvitaan ihmisiä, jotka haluavat järjestää yhteistä tekemistä. 

Kiitos sinulle aktiivisuudestasi!

Hissipuhe siitä ketä me olemme!

Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut oman alueen ammattilaisiin ja liiton kautta tulevat tutuksi koko Suomen alan kärkitekijät.

Materiaalia jäsenhankinnan tueksi

Tee tapahtuma, järjestä tilaisuus

Vinkkejä ja tukea varainhankintaan

Yhdistystoiminnan tarkoitus ei ole kerätä varoja, vaan yhdistää saman aatteen tai ammatin henkilöitä yhteen. Varoja kuitenkin täytyy kerätä, sillä toiminnasta kertyy kuluja, jotka täytyy kattaa. Hallituksen talousarvio antaa suunnan hankittaville varoille, mutta ideointi ja suunnittelu voi kuulua vaikka koko jäsenistölle.

Varainhankinta on monimuotoista: jäsenmaksut, lahjoitukset, testamentit, myyjäiset, yritysyhteistyö, kolehdit, arpajaiset ja joukkorahoitus ovat erilaisia tapoja rahoittaa yhdistyksen toimintaa. Lue lisää.

Materiaalipankki

Ilmoita jäsenyhdistysten toimihenkilö- ja kokoustiedot SuLVIin verkkolomakkeella

Täytättehän lomakkeen huolellisesti. Neuvoja saatte tarvittaessa SuLVIn toimistosta sulvi(at)sulvi.fi. Jäsenyhdistysten toimihenkilö- ja kokoustiedot -lomakkeeseen. Tiedot ovat meille tärkeitä laskutuksessa ja viestinnässä!

Matkalaskulomake

Matkalaskulomake (Suomen LVI-liitto SuLVIn omaan käyttöön)
Saatekirje jäsenelle: maksamattomat jäsenmaksut (doc)

Oppaita ja ohjeita yhdistyksen hallitukselle

Tutustu myös Patentti- ja rekisterihallituksen Yhdistys-sivuihin, niille on koottu paljon hyödyllistä tietoa.

Kansalaisyhteiskunta.fi -sivusto palvelee suomalaisia kansalaisjärjestöjä ja niiden toiminnasta kiinnostuneita henkilöitä. Sivusto antaa sekä perustietoa suomalaisesta kansalaisyhteiskunnasta että nostaa esiin alan ajankohtaisia teemoja ja julkaisuja.

Tärkeät tapahtumat, verkostoitumisen paikka!

Puheenjohtajapäivät keväisin

Tapaamme vuosittain jäsenyhdistysten puheenjohtajien kanssa. Seuraavat puheenjohtajapäivät on alustavasti kalenterissa 22.-23.3.2019.
Voit katsoa lyhyen koosteen 2018 puheenjohtajapäivistä.

Liittokokoukset syksyisin

Liittokokous pidetään vuosittain syyskauden aikana. Vuoden 2019 liittokokous pidetään Kuopiossa 22.-23.11.2019.
Toteutuneet liittokokouspaikkakunnat (pdf, päivitetty 17.11.2017)
Liittokokousvarauslista 2018 – uudet varaukset SuLVIn toimistosta sulvi(at)sulvi.fi

LVI-Golf alkusyksystä

SM-kisat käydään perinteisesti syksyisin. Jäsenemme ovat osallistuneet toisinaan myös EU-mestaruuskilpailuihin. Tutustu tarkemmin. Seuraava LVI-Golf 6.9.2019, Rönnäsin kentällä Isnäsissä Suomenlahden rannalla.