Syksy alkuun golfilla ja alan ammattilaisiin tutustuen

Talvella 1990 Pålle Björklund ja Raimo Laaksonen keskustelivat yhteisestä harrastuksestaan ja pohtivat miten tuoda yhteen bisnes ja alan ammattilaisten suosima laji: golf.
Syntyi ajatus ”SuLVI golfista”. Järjestelytehtävät jaettiin tasan aktiivisten järjestäjien ja liiton toimiston kanssa. Ensimmäinen kilpailu järjestettiin jo samana keväänä EGS:n kentällä. Onninen Oy tarjosi tilat pelin jälkeiseen verkostoitumiseen.
Vuosien varrella kilpailun ajankohta siirtyi syksyyn, sillä haluttiin pelaajille aikaa hioa golfkunto kohdalleen kesän aikana. Sittemmin LVI-golf on järjestetty aina syyskuun ensimmäisenä perjantaina.

Juhlavuonna kisataan Sea Golf Rönnäsin maisemissa

Sea Golf Rönnäs on vuonna 1989 perustettu golfkeskus Loviisan Pernajassa, Porvoon itäpuolella. Rönnäsin golfkausi on maamme pisimpiä ja kentällä hyvä tunnettavuus ja maine. Monipuoliset kentät tarjoavat haasteita golftaidoista riippumatta. Helsingistä matkaa golfkeskukseen kertyy n. 70 km ja se sijoittuu rannikolla suunnilleen Porvoon ja Loviisan väliin.

Juhlakilpailu onkin suunniteltu niin, että osallistujat voivat torstaina saapua yhteiselle juhlaillalliselle Sea Golf Rönnäsin klubille ja nauttia rauhassa, sillä illalliselta on järjestetty bussikuljetus Porvooseen hotelli Seurahoville ja aamulla jälleen takaisin kentälle.
Kilpailumaksuun (jäsenet 75e, muut 100 e) sisältyvät greenfee, tulospalvelu, aamupala, sauna, buffetlounas, torstain juhlaillallinen ruokajuomineen sekä edellä mainitut bussikuljetukset.

Ilmoittautuminen on avoinna 30.8.2019 klo 15:00 saakka.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi