LVI-Golfin SM-kilpailun voittajiksi Pasi Nyman, Riku Manunen, Janne Kiviniemi ja Auli Manninen

Kuvassa keskellä Riku Manunen, pistebogeyn voittaja.

Järjestyksessä jo 29. SuLVIn SM LVI-Golfturnaus pidettiin tänä vuonna Oulun Virpiniemessä perjantaina 7.9. Kilpailu voitiin viedä läpi loistavassa syyssäässä auringon paisteessa. Kenttä oli hyvässä kunnossa ja greenit liukkaat. Koska myös tuuli puuttui, puitteet olivat otolliset hyvälle kilpailulle. Valitettavasti vain osallistujamäärä oli tavanomaista vähäisempi monista yhteensattumista johtuen.

Pasi Nyman

Oululaiset olivat järjestäneet torstai-illaksi yhteisen kisatankkauksen golfklubille. Tilanteeseen sopiva buffet-pöytä ja hyvät juomat antoivat oivan lähtökohdan seuraavan aamun pelille. Ilta sujui oikein leppoisassa hengessä. Kiitokset erityisesti Halton Oy:lle, jonka tuki mahdollisti tilaisuuden.

Virpiniemen Golf Oy:n isännöimä kenttä sijaitsee osin meren rannalla. Ensimmäiset 9 väylää on metsikköistä ja myös mäkistä. Toinen puolisko taasen enemmänkin peltomaista, mutta useat vesialueet lisäävät vaikeusastetta. Ei mikään helppo kenttä!

Mutta hyvinhän näistä haasteista selvittiin. Läpimenoaika pysyi hyvin kohtuullisena. Pelin jälkeen ruokailu klubilla ja jälkipeli täydensivät tapahtumaa. Erittäin runsas palkintopöytä mahdollisti muistamisen jokaiselle kilpailijalle. Siitä kiitokset kaikille sponsoreille ja palkintojen lahjoittajille.

Tulokset

Lyöntipeli:
Pasi Nyman, 69
Janne Kiviniemi, 70
Seppo Räisänen, 72

Pistebogey:
Riku Manunen 38
Lari Lampainen 36
Joona Jämsä 35

Scratch:
Janne Kiviniemi 75
Juha Lindqvist 81
Pasi Nyman 83

Keskellä kuvassa Janne Kiviniemi.

Naisten kilpailussa valtias oli tänä vuonna vuonna Auli Manninen. Lisäksi jaettiin pari erikoispalkintoa, pisin avaus ja lähimmäs lippua.

Suuri kiitos ja kumarrus työryhmälle Hannu Korkala, Tapio Lauri, Seppo Räisänen ja Vesa Schutskoff onnistuneesta tapahtumasta. Saamani palautteen mukaan kaikki olivat tyytyväisiä tapahtumaan. Ensi vuonna on edessä juhlavuosi, 30 vuotistapahtuma. Paikkana tuolloin Rönnäsin kenttä Isnäsissä Suomenlahden rannalla.

Kalevi Hyvärinen
Kilpailun johtaja

 

Uutista päivitetty 2.10.2018 korjattu Hannu Korkalan nimi.

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi