Innovatiivinen suunnittelija 2020 on Lari Tapaninen

(Kuva: Hanna Korpela, Unidrain)

Unidrain, Suomen LVI-liitto ja Talotekniikka-lehti palkitsivat työssään ansioituneen, ennakkoluulottomasti uudenlaisia ratkaisuja ehdottavan ja kokeilevan LVI-suunnittelijan upealla opintomatkalla Tanskaan ja Unidrainin uuteen pääkonttoriin lähelle Kööpenhaminaa.
Innovatiiviseksi suunnittelijaksi ja Tanskan opintomatkan voittajaksi valittiin Lari Tapaninen, Ramboll Finland.

Lari Tapanista onnittelemassa Thomas Granberg, Unidrain.

Keskeisimmät kriteerit, joiden perusteella tuomaristo teki valintansa

Hakijoissa kiinnitettiin huomiota paitsi hankkeiden merkittävyyteen myös siihen, millä tavoin ehdotettu henkilö on vaikuttanut uudenlaisten teknisten ratkaisujen tai työtapojen kokeilemiseen ja käyttöönottoon.

Tuomariston vakuuttivat merkittävät arvokiinteistöjen korjaushankkeet, joihin Lari oli osallistunut, sekä rakennuttajakonsultin ja kiinteistövarainhoitoyhtiön teknisen johtajan antamat, henkilökohtaiset suositukset. ” Toimin rakennuttajakonsulttina ja olemme tehneet useita projekteja yhdessä. Larin ratkaisut ovat asiakasläheisiä, mutta tuo esille myös uudet “tuulet”, jotta voimme niitä käydä läpi”, kirjoitti toinen Larin suosittelijoista ja kiitteli myös aikataulujen luotettavuudesta.

Tuomaristoon kuuluivat

  • Samuli Könkö, Suomen LVI-liitto SuLVI ry
  • Thomas Granberg, Unidrain Oy
  • Matti Kiiskinen, SKOL ry
  • Piritta Porthan, Talotekniikka-Julkaisut Oy

Unidrain ja Suomen LVI-liitto haluavat kannustaa innovatiivisen suunnitteluun ja asennustyöhön

Unidrain on jo muualla Skandinavian alueella palkinnut työssään innovatiivisia ja työssään ansioituneita asentajia. Nyt kisa haluttiin tuoda myös Suomeen yhteistyössä Suomen LVI-liiton kanssa. Innovatiivisen suunnittelijan palkitseminen onkin vasta alkua – Finnbuild-tapahtuman yhteydessä haluamme palkita innovatiivisen LVI-asentajan vastaavalla opintomatkalla Tanskaan. Kilpailu ja sen kriteerit tullaan julkistamaan myöhemmin, lähempänä Finnbuildia.

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi