Finnbuild ja opiskelijatapaaminen siirtyvät kevääseen 13.-15.4.2021

Kansainväliset rakennus- ja talotekniikkamessut FinnBuild ja sen yhteydessä opiskelijoille järjestettävä opiskelijatapahtuma siirtyvät kevääseen.

FinnBuild tapahtumakokonaisuus esittelee rakennus- ja talotekniikan uusimmat tuotteet ja palvelut, työmenetelmät ja ratkaisut sekä runsas määrä alan asiantuntijaohjelmaa. FinnBuild on järjestetty jo vuodesta 1974 ja se kokoaa yhteen kaikki rakennusalan toimijat.

“Covid-19 -virus aiheuttaa epävarmuutta tapahtumien järjestelyyn ja nyt tarvittiin päätöksiä, joilla niin sanotusti pelataan varman päälle”, kertoo Suomen LVI-liiton toiminnanjohtaja Samuli Könkö.

Opiskelijatapahtuma kokoaa yhteen yritykset ja pian valmistuvat opiskelijat

Suomen LVI-liiton päävastuuna FinnBuild-messujen yhteydessä on ollut järjestää ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen talotekniikka- ja LVI-alan opiskelijoille ilta Oktoberfest -henkeen. “Ensin on tutustuttu alan yrityksiin messuilla ja sitten siirrytty yhteiseen vapaa-ajan viettoon illaksi. Oktoberfest on ollut yhteishengen nostatusta ja verkostoitumista tapahtumaa sponsoroivien yritysten ja alalle pian valmistuvien opiskelijoiden kesken”, Könkö kertaa.

Messujen siirtyessä keväälle Oktoberfest korvataan toisenlaisella verkostoitumistapahtumalla, josta infotaan myöhemmin.

Opiskelijoiden Oktoberfestin järjestävät FinnBuildin yhteydessä:

  • Suomen LVI-liitto SuLVI – LVI-alan ammattilaisten yhteistyö- ja koulutusjärjestö
  • Talotekninen teollisuus ja kauppa– Talteka on elinkeinopoliittinen yhteistyöjärjestö, joka kokoaa yhteen alan toimijoita. Se on yksi Rakennusteollisuus ry:n toimialoista ja sen jäseninä ovat alan merkittävimmät Suomessa toimivat laitevalmistajat.
  • LVI-tekniset urakoitsijat – LVI-TU – LVI-asennusalan toimiala-ja työnantajajärjestö
  • VVS Föreningen i Finland – Svenskspråkig förening som verksamhetsområde omfattar vatten-, värme-, ventilations-, styr- och regler-, kyl-, energi-, och miljöteknik samt drift och underhåll.

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi