Terveisiä NordByggistä!

EpoLVIn ja TaLVIn jäsenet aikovat jatkossakin reissata yhdessä - hyvät messut, hyvä porukka!

Etelä-Pohjanmaan ja Tampereen LVI-yhdistykset järjestivät ensimmäisen yhteisreissun Tukholmaan NordBygg-messuille 12.-14.4.2018. Matkaan lähti yhteensä 40 tiedonjanoista LVI-alan ammattilaista Seinäjoen ja Tampereen alueelta.

Ruotsiin matkatessa yhdistysten jäsenet osallistuivat yhteiselle illalliselle ja aamulla varhain matkattiin kohti messualuetta omaan käyttöön varatulla linja-autolla.

Uusia tuotteita ja tuttuja

Pohjois-Euroopan suurimmilla LVI-alan messuilla oli paljon nähtävää. Perjantaipäivä kuluikin innokkaasti eri osastoja kierrellen. Messuilta saatiin mielenkiintoista tietoa tuotteista ja luotiin uusia verkostoja. Osa messuvieraista onnistui antamaan arvokasta suoraa palautettakin paikallisille valmistajille. Myös muualta Suomesta oli lähtenyt runsaasti tuttuja ihmisiä paikalle. Monet näytteilleasettajat olivatkin huomioineet tämän tuomalla suomalaisia edustajiaan paikalle.

Paluumatkalla laivan illallispöydässä kävi vilkas keskustelu koko ryhmän kesken. Yhteistuumin päätettiin, että tällaisia yhteisreissuja pitää järjestää useamminkin. Lauantaina jätettiin haikeat, mutta vain hetkelliset jäähyväiset Tampereen yhdistyksen väelle pikaisen jälleennäkemisen toivossa.

Hyvät messut, hyvä porukka!
EPoLVI ry. kiittää

pj. Petri Haakana

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi