Uusitut ilmanvaihdon mitoitusoppaat palauteseminaari 14.10.2019

FINVAC on tehnyt kaksi opasta Ympäristöministeriön sisäilmasto ja ilmanvaihto asetuksen (2017) tueksi. Oppaat ovat korvanneet vanhan D2:n liitteen 1 taulukot.
Sisäilma ja ilmanvaihto -opas, käsittelee ilmanvaihtotekniikkaa ja korvaa vanhan D2:n teknisen ohjetekstin. Oppaat ohjaavat määräystason ilmanvaihdon suunnitteluun, parempaakin saa toki tehdä, esimerkiksi Sisäilmastoluokitusta apuna käyttäen.

Pyysimme kevään ja kesän aikana kommentteja ilmanvaihdon säädösten ja oppaiden parantamiseksi, ja järjestämme nyt palauteseminaarin, jossa esitellään mm. oppaisiin tehdyt muutokset.

Seminaari järjestetään maanantaina 14.10.2019 klo 12-16 ympäristöministeriön Pankkisalissa. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu seminaariin 4.10.2019 mennessä. Tilaisuus on maksuton, mutta ilmoittautuminen pakollinen.

 

Palautteen keräsi ympäristöministeriön toimeksiannosta FINVAC, jonka muodostavat Sisäilmayhdistys, Suomen LVI-Liitto SuLVI, VVS Föreningen i Finland (VSF) ja LIVI. Hankkeessa on lisäksi mukana Rakennustarkastusyhdistys RTY ry ja Talotekninen teollisuus ja kauppa Talteka ry.

 

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi