Putkiremonttikilpailu 2019 on käynnissä!

Kilpailussa palkitaan hyviä putkiremontteja ja kerrotaan niiden tekijöistä, hyvistä toimintatavoista ja menetelmistä tulevien putkiremonttien tilaajille, suunnittelijoille ja tekijöille. Kilpailuun voi ilmoittaa putkiremontin, joka on valmistunut 1.1.2018-31.10.2019. Osallistujan voi ilmoittaa putkiremontin teettänyt taloyhtiö sekä remontin urakoitsija, suunnittelija tai projektin johtaja, tilaajataloyhtiön suostumuksella.

Ilmoittaudu kilpailuun viimeistään 2.12.2019

Lataa osallistumislomake Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHAn verkkosivuilta. Täytä lomake ja lähetä se sähköpostin liitetiedostona pdf-muodossa osoitteeseen ilmoittaudu@vuodenputkiremontti.com viimeistään 2.12.2019.

Järjestäjien edustajista koostuva tuomaristo valitsee palkittavat. Tulokset julkistetaan 28.1.2020 Korjausrakentaminen 2020 -tapahtumassa ja järjestäjien kotisivuilla.

 

Kilpailun järjestävät alan keskeiset järjestöt, Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry, Suomen LVI-liitto SuLVI ry, LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry, Rakennusteollisuus RT ry ja Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry.

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi