LVI-Golfin SM Juhlakilpailu 6.9.2019

EDIT: Ilmoittautuminen on avoinna osoitteessa sulvi.fi/lvigolf2019!

Järjestyksessään 30. LVI-Golf järjestetään Sea Golf Rönnäsin maisemissa, Porvoon ja Loviisan välimaastossa. Tapahtuman puuhamiehinä toimivat Kalevi Hyvärinen ja Tapio Kanerva. Sea Golf Rönnäs on molemmille entuudestaan tuttu. ”Kerran tai kaksi kesän aikana tulee vierailtua Rönnäsin luonnonläheisissä maisemissa. Kenttä on leppoisa puistokenttä, jossa meri on läsnä, vähintäänkin maisemien ja rannikkomaisemien muodossa. Sinällään väylät eivät ole, paria väylää lukuunottamatta, kosketuksissa mereen”, kertoo Tapio. ”Tyypillinen puistokenttä, hyvin hoidettu ja selkeät väylät”, kehuu myös Kalevi.

Juhlavuoden tapahtuma käynnistyy jo edellisenä iltana 5.9.2019 Golf-klubin ravintolassa juhlavalla illallisella. Illan aikana palkitaan LVI-Golfin historiassa ansioituneita henkilöitä, nautitaan hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta. Illan päätteeksi klubilta on bussikuljetus Porvoon hotelli Seurahoville. ”Kilpailumaksuun sisältyy greenfee, tulospalvelu, aamupala, sauna, buffetlounas, torstain juhlaillallinen ruokajuomineen sekä edellä mainitut bussikuljetukset”, kertovat järjestäjät.

Kalevi Hyvärinen on järjestämässä LVI-Golfia jo viidettä kertaa.

Mikä golfissa viehättää

LVI-alalla on yllättävän paljon golfin harrastajia. Miksi, sitä ei kumpikaan miehistä osaa selittää. Hyödyt ovat kuitenkin selkeät. ”Yhteinen harrastus lisää yhteenkuuluvuutta ja ystävyyttä alalla toimivien välillä”, toteaa Tapio. ”Ja golf on erinomainen ulkoilumuoto! Kun kierros kuluttaa keskimäärin 1500 kcal ja viikossa pelaa 3-4 kierrosta, ei muuta tarvita. Pelin kiehtovuus piilee siinä, että jokainen kierros on erilainen. Jos luulee jossakin vaiheessa osaavansa, niin kyllä sen luulon palauttaa maanpinnalle seuraavat lyönnit. Lisäksi peli on sosiaalinen ja kasvattaa itsehillintää”, kehuu Kalevi, jolla on menossa nyt kymmenes kausi golfin parissa.

Tapio Kanerva on organisoinut FläktGroup Finlandin golf-kisoja jo kymmenen vuoden ajan, ja nyt ensimmäistä kertaa LVI-Golfia.

Tapio on jo kokeneempi kenttien kiertäjä. ”Suoritin Green Cardin 17 vuotta sitten. Aluksi golffarin urani melkein hyytyi, kunnes ystäväni sai minut uudelleen innostumaan vuonna 2007. Sen jälkeen olen pelannut vaihtelevan määrän kierroksia vuosien varrella, kuitenkin reilusti yli sadalla eri kentällä. Golf merkitsee minulle ystävyyttä, luonnonläheisyyttä, kauniita maisemia, liikuntaa, verkostoitumista, mielenhallintaa. Golfissa kiehtoo lajin vaikeus. Koskaan ei ole valmis, on niin paljon muuttujia. Kun tulee huonoja lyöntejä, voisin lopettaa koko lajin, mutta muutama onnistunut suoritus saa rakkauden lajiin palaamaan”.

Varaa majoituksesi pian ja hyödynnä sopimushintaiset etusi

Ilmoittautuminen LVI-Golfiin avataan 27.5.2019 ja se päättyy 30.8.2019 klo 15. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään tasoitus ja järjestäjät jakavat osallistujat sen mukaisesti tasaisiin joukkueisiin. ”Hotelli Seurahovilta on aamulla bussikuljetus Sea Golf Rönnäsiin. Kilpailuinfo järjestetään klubilla klo 9:15 ja yhteislähtö klo 10:00. Etäisimmille lyöntipaikoille on kuljetus”, kertoo Kalevi.

Osallistujilla on mahdollisuus myös varata sopimushintainen auto pelipäivälle ja harjoituskierros torstaille halutessaan. Hotelli Seurahovista, Porvoosta on varattu huoneita ryhmähintaan. ”Aivan golf-kentän kupeessa on myös Rönnäs Seaside Resort, josta voi tiedustella mökkimajoitusta. Jos on niistä kiinnostunut, kannattaa tehdä varaus pikaisesti”, kehottaa Kalevi.

LVI-Golfin SM Juhlakilpailu 6.9.2019

  • Kilpailumaksu Suomen LVI-liiton jäsenyhdistysten henkilöjäsenille 75 €, muille 100 €.
  • Kilpailumaksuun sisältyy greenfee, tulospalvelu, aamupala, sauna, buffetlounas, torstain juhlaillallinen ruokajuomineen sekä bussikuljetukset.
  • Mahdollisuus sopimushintaiseen harjoituskierrokseen torstaina sekä autoon pelipäivänä. Varaukset tunnuksella LVI-Golf 2019 puh. 0207 86 26 96.
  • Varaa sopimushintainen majoitus hotelli Seurahovista 5.8.2019 mennessä tunnuksella SuLVI Golf 2019.
  • Ilmoittaudu 30.8.2019 klo 15:00 mennessä

Ilmoittautumissivusto avattu osoitteessa sulvi.fi/lvigolf2019

 

Juttua päivitetty 28.5. ja lisätty ilmoittautumissivuston linkki.

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi