SuLVIn LVI-Golf SM kilpailun 2017 Tulokset

SM LVI Golf

Järjestyksessä jo 28. SuLVI SM LVI-golfturnaus pidettiin tänä vuonna Uudessakaupungissa perjantaina 1.9.

Sää näytti kaikki syksyn elkeet. Kilpailun alkaessa mustat pilvet lähestyivät ja hetken kuluttua vesisade vaivasi muutaman väylän verran. Sen jälkeen ilma suosi pelaajia ja iltapäivä olikin aurinkoista syyssäätä. Kenttä oli hyvässä kunnossa ja sen haasteellisuudesta huolimatta kilpailusta kehkeytyi hyvin tasaväkinen.

Uusikaupunkilaiset olivat järjestäneet torstai-illaksi kisatankkauksen golfklubille. Tilanteeseen sopiva buffet-pöytä ja hyvät juomat antoivat oivan lähtökohdan tulevalle pelille. Ilta sujui oikein leppoisassa hengessä. Kiitokset erityisesti Vahterus Oy:lle, jonka tuki mahdollisti tilaisuuden.

Uudenkaupungin Golfklubi Oy:n isännöimä kenttä vaikuttaa ensituntumalta helpolta, mutta se on kaikkea muuta. Haasteita riittää. Erityisesti väylät 6-10 asettivat monen pelaajan koetukselle.

Mutta hyvinhän näistä haasteista selvittiin. Läpimenoaika pysyi kohtuullisena viitenä tuntina. Pelin jälkeen ruokailu klubilla ja jälkipeli täydensivät tapahtumaa. Voittajille jaettiin uudet kiertopalkinnot.

SM LVI Golf 2017 voittajat

Tulokset

Lyöntipeli

  1. Juha Linqvist 76
  2. Seppo Räisänen 76
  3. Johan Gustafsson 76

Pistebogey

  1. Jukka Nurminen 34
  2. Kalevi Hyvärinen 33
  3. Tapani Sonkki 32

Scratch

  1. Juha Linqvist 80
  2. Matti Nykänen 83
  3. Matti Manninen 86

Naisten kilpailussa valtias oli kuten viime vuonna Heidi Aschan. Pisimmän avauksen tykitti kuten viime vuonna Kalle Virkkala. “Lähimmäs lippua” kisassa taitavin oli Osmo Väisänen voittaen yhdellä sentillä.

Suuri kiitos ja kumarrus UGK:n Jaakko Suomisella ja Reijo Aallolle ja heidän tiimilleen onnistuneesta tapahtumasta. Ensi vuonna matkaamme pohjoiseen Ouluun. Seppo Räisänen kumppaneineen on luvannut Virpinniemen kentällä kovat kisat.

Kalevi Hyvärinen

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi