SCANVAC Award -palkinto Pekka Metsille

SCANVAC Award -palkinto jaettiin Granlund Oy:n toimitusjohtaja Pekka Metsille 31.10.2023 järjestetyssä Rakennusten energiaseminaarissa Helsingissä.
SCANVAC Award -palkinto myönnetään joka toinen vuosi pohjoismaiselle yksityishenkilölle, yritykselle tai organisaatiolle, joka on antanut merkittävän panoksensa LVI-teknologian alalle. Palkinnon myöntää SCANVACin hallitus.
Pekka Metsi on vuosien aikana antanut arvokkaan panoksensa LVI-alan kehitykselle ja tutkimukselle Suomessa. Hän on myös tukenut vahvasti yritysten ja yliopistojen välistä yhteistyötä. Pekka Metsillä on ollut merkittävä rooli myös uusien palveluiden, prosessien ja suunnittelutyökalujen käyttöönotossa rakennus- ja kiinteistöalalla.
”Pekka Metsi on osoittanut esimerkillään, että usein perinteisiä rakennus- ja kiinteistöalan toimintamalleja voidaan muuttaa ja kehittää ottamalla käyttöön tutkimuspohjaisia ratkaisuja. Teollisuus tarvitsee edelläkävijöitä, ja Pekka Metsi on ehdottomasti yksi heistä”, SCANVACin puheenjohtaja Risto Kosonen sanoo.
“On suuri kunnia saada tällainen huomionosoitus SCANVACilta, organisaatiolta, joka tekee tärkeää työtä talotekniikan profiilin kohottamiseksi Pohjoismaissa. Kiitos kaikille, jotka ovat mukana talotekniikan ilosanoman levittämisessä. Varsinkin Talotekniikka 2030 -ohjelma Suomessa antaa uskoa, että asia edistyy. Kaikki talotekniikan osapuolet on saatu mukaan, ja yhteistyö yritysten ja tutkijoiden välillä on lähtenyt hienosti liikkeelle. “Talotekniikka rocks” varsinkin tulevaisuudessa. Jatketaan yhdessä työtä sen eteen”, Granlundin toimitusjohtaja Pekka Metsi sanoo.
SCANVAC
SCANVAC on Tanskan, Suomen, Islannin, Norjan ja Ruotsin LVI-alan liittojen pohjoismainen yhteistyöelin, joka edustaa yli 20 000:ta LVI-tekniikan ammattilaista (www.scanvac.eu). SCANVACin toimisto sijaitsee tällä hetkellä Suomessa, ja sen puheenjohtajana toimii professori Risto Kosonen ja toiminnanjohtajana Siru Lönnqvist.
Lisätietoja: Risto Kosonen, 040 502 7484, risto.kosonen@aalto.fi Siru Lönnqvist, 050 512 4369, siru.lonnqvist@finvac.org

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi