LapiLVI palkitsi kaksi REDUsta valmistunutta nuorta stipendeillä

Kuvassa Juha Mikael Kellokumpu ja Leevi Antero Pitkänen yhdessä Lapin LVI-yhdistyksen puheenjohtajan Marko Haavikon, koulutuspäällikkö Markus Kaihuan ja rahastonhoitaja Raimo Ojalan kanssa.

Kaksikymmentäyksi nuorta valmistui Lapin koulutuskeskus REDUsta, Talotekniikan perustutkinnosta 31.5.2018. REDU on Lapin suurin ammatillinen koulutuskeskus, jonka toiminta-alue on koko Lappi. Toimintayksiköitä löytyy mm. Kemijärveltä, Kittilästä, Kolarista, Ranualta, Rovaniemeltä ja Sodankylästä. Koulutuskeskus on osa Rovaniemen koulutuskuntayhtymää.

Lapin LVI-yhdistys LapiLVI palkitsi samalla Juha Kellokummun (oppisopimus) ja Leevi Pitkäsen (nuorisopuoli) stipendeillä ja kunniakirjoilla.

Päätoimisena talotekniikan sekä lämmityslaiteasentaja-ammattitutkinnon opettajana Rovaniemellä Jokiväylä 9:ssä toimiva LapiLVIn puheenjohtaja Marko Haavikko on syystäkin ylpeä nyt stipendin saaneista Juhasta ja Leevistä sekä kannustaa heitä – kuten kaikkia nuoria mukaan LVI-alan yhdistystoimintaan.

”Yhdistystoiminta on tuonut minulle verkostoitumista, hyviä ystäviä, yhteenkuuluvuuden tunnetta, mahdollisuuden vaikuttaa”, kertoo Haavikko. Hän toimii myös Suomen LVI-liiton hallituksen jäsenenä. ”Hallituksessa haluan edustaa Lappia ja koko LVI-alaa.

 

 

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi