Esittelyssä Satakunnan LVI-yhdistys SataLVI

Hei Tero Sihvo, kauanko olet toiminut jäsenyhdistyksen puheenjohtajana ja mitä asioita ajat puheenjohtajana?

Olen aloittanut tämän vuoden alusta puheenjohtajana. Haluan avointa ja rehtiä yhdessä tekemistä, nuorten aktivoimista ja lisäarvon tuottamista yhdistyksen jäsenille sekä satakuntalaisen yhteistyön tasa-arvoista vaalimista ja yhteen hiileen puhaltamista.

Ketä teillä on SataLVIssa jäsenenä?

Jäseniä meillä löytyy laidasta laitaan. Jäsenemme ovat suunnittelijoita, opettajia, asentajia, LVI-alan myyjiä, kaupungin virkamiehiä, tukkuportaan edustajia ja yrittäjiä – lista on hyvin pitkä. Jäsenten keski-ikä on suhteellisen korkea ja nuoria pitääkin kannustaa mukaan yhteiseen tekemiseen.

Millaisia tapahtumia järjestätte jäsenillenne?

Sääntöjen mukaisten kokousten lisäksi meillä on mielenkiintoisia yritysesittelyitä ja excursoita paikallisiin työmaakohteisiin. Perinteiset golf-kisat järjestetään myös joka vuosi. Lisäksi suunnitteilla on muitakin aktiviteetteja varsinkin nuorten aktivoimiseksi. Mainittakoon vielä viime vuonna liittokokouksen yhteydessä järjestetyt yhdistyksen 50-vuotisjuhlat, joita juhlittiin Porin Yyterissä noin 250 hengen voimin.

Miten keräätte varoja toimintaanne?

Jäsenmaksujen jäsenyhdistykseen kotiutuvan osuuden lisäksi on suunnitteilla pienimuotoista koulutuspakettia vielä tähän syksyyn. Kenen paikallisten toimijoiden kanssa teette yhteistyötä? Yhteistyö on erittäin virkeää ja molemmin puolin antoisaa kaikkien
paikallisten valmistavan LVI-teollisuusyritysten kanssa. Mainittakoon heistä nyt ainakin satakuntalaisten lippulaiva Oras.

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi