Tervetuloa SuLVIn suunnittelijapäivään jälleen 13.2.2019!

SuLVIn suunnittelijapäivä on seminaari, jossa ajankohtaisia aiheita lähestytään käytännön ja suunnittelijan arjesta käsin. Seminaarin yhteydessä on näyttely, jossa esitellään alan uusimmat ratkaisut. Päivän päätteeksi verkostoidutaan vielä cocktailtilaisuuden merkeissä.

Kiitos yhteistyökumppaneillemme!

Suunnitteluryhmämme teki hienoa työtä seminaarin suunnittelun eteen, emmekä olisi onnistuneet ilman heitä. Kiitos Granlund Oy, Insinööritoimisto Leo Maaskola Oy, SKOL ry, Sweco Talotekniikka ja SuLVIn koulutustoimikunta. Kiitämme myös kaikkia näytteilleasettajia!

Seminaarissa esitetyt kysymykset

Julkaisemme luentojen aikana esitettyihin kysymyksiin luennoitsijoiden antamat vastaukset mahdollisimman pian. Välitämme yleisön antamat kommentit myös opashankkeiden käyttöön.

Seminaariaineistot

Vuoden nuori LVI-suunnittelija on Juho Lepistö

Haluamme tuoda esiin LVI-suunnittelijoita, jotka tekevät työtä hyvällä asenteella ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Lue lisää Juhosta!

Anna palautetta!

Pyydämme kaikilta osallistujilta palautetta. Palaute on meille erittäin  tärkeää, sillä vain niin voimme suunnitella juuri teidän toiveisiinne vastaavan seminaarin sisällön. Palautelomake on suljettu.

14.2.2018 Tilaisuuden hinta

Tapahtuman hinta oli SuLVI ry:n tai VSF rf:n henkilöjäsenille 145 euroa ja muille 195 euroa. Hintaan lisätään alv 24%.

Lisätietoja

Ohjelmasta ja tapahtumasta Suomen LVI-liitto SuLVI ry, tiina.strand(at)sulvi.fi tai puh. 09 566 0090.

Näyttelystä Eeva Keränen, Talotekniikka Julkaisut Oy, Soita: 0400 773 833 tai eeva.keranen(at)talotekniikka-lehti.fi