SuLVIn suunnittelijapäivän avasi Tiina Strand, Suomen LVI-liiton toiminnanjohtaja.

SuLVIn suunnittelijapäivä 13.2.2019

SuLVIn suunnittelijapäivä on LVI-suunnittelijoiden ja ammattilaisten oma seminaari, jossa ajankohtaisia aiheita lähestytään käytännön ja suunnittelijan arjesta käsin. Seminaarin yhteydessä on näyttely ja päivän päätteeksi verkostoidutaan vielä cocktailtilaisuuden merkeissä.

SuLVIn suunnittelijapäivän esitykset

Julkaisemme seminaarin ne esitykset, joihin olemme saaneet julkaisuluvan.

“Mixed Reality in the Real World”.Trimblen teknologiajohtaja Kim Nyberg esitteli virtuaalitodellisuuden mahdollisuuksia.

Seuraava SuLVIn suunnittelijapäivä 12.2.2020

Ohjelmasta ja tapahtumasta Suomen LVI-liitto SuLVI ry, samuli.konko(at)sulvi.fi
Näyttelystä Eeva Keränen, Talotekniikka Julkaisut Oy, eeva.keranen(at)talotekniikka-lehti.fi

Osallistumismaksut 2019

Suomen LVI-liiton tai VVS Föreningen i Finlandin jäsenyys kannattaa. Monipuoliset verkostot auttavat ihmisiä menestymään urallaan ja verkostoitumisesta hyötyy myös työnantaja, SuLVIn suunnittelijapäivässä jäsenemme osallistuvan etuhintaan.

  • Osallistumismaksu 195 euroa
  • Suomen LVI-liiton tai VSF:n henkilöjäsen 155 euroa
  • Suomen LVI-liiton tai VSF:n opiskelijajäsen 99 euroa

Hintoihin lisätään alv 24 %

Peruutusehdot

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 6.2.2019 sähköpostitse sulvi(at)sulvi.fi -osoitteeseen.
​Jos peruutuksen syynä on oma tai läheisen vakava sairastuminen, vakava onnettomuus tai muu odottamaton ja vakava tapahtuma, voi peruutuksen tehdä maksutta vielä 13.2.2019 saakka. Peruutuksen syyn osoittamiseksi tarvitset luotettavan asiakirjan, kuten esimerkiksi lääkärintodistuksen. Voit maksutta ilmoittaa toisen henkilön tilallesi. Ilmoita henkilömuutoksesta viimeistään 12.2.2019 osoitteeseen anne.valkama(at)sulvi.fi.

Vikke Niskasen puheenvuoro oli täyttä asiaa ja sai raikuvat aplodit. Kuten myös hänen valintansa Vuoden nuoreksi LVI-suunnittelijaksi.

Risto Kosonen, LVI-tekniikan professori, Aalto-yliopisto: talotekniikalla on merkittävä rooli energiatuotannon päästöjen vähentämisessä.

Ari Järvinen, Huoltovarmuuskeskus ja Digipooli: Digiturvallisuus on huomioitava kaikissa järjestelmissä.

Mirja Tiitisen (Energiateollisuus ry) puheenvuoro kirvoitti runsaasti kysymyksiä.

Jussi Kummu, NIBE Energy Systems Oy, kertoi mm. Business Finlandin, suomalaisten yritysten ja VTT:n EDES-projektin etenemisestä.

Ilari Ranta-aho, Ramboll Oy, on suomalaisen korkean rakentamisen ja hormiasiantuntijuuden huippua.

Ali Aaltonen ja Vallox on mukana Eurofins Expert Servicen (VTT) projektissa, jossa määritetään seinäpuhalluslaitteiden sertifiointimenettelyä.