KuLVIn ensimmäiset golfkisat Tervossa

LVI-alan verkostoituminen on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vetää kaikenikäisiä LVI-ammattilaisia yhdistystoimintaan. Aina aktiviteetit eivät edes koske varsinaista ammattiamme, vaan samanhenkiset ihmiset voivat tutustua toisiinsa esimerkiksi golfin parissa. Kuopiossa on hienosti ymmärretty tämä seikka.

Niinpä Kuopion LVI-yhdistys järjesti torstaina 15.6.2023 historian ensimmäisen golfkilpailunsa Eerikkalan Golfkentällä Tervossa. Paikalle oli saapunut 17 innokasta golfin harrastajaa sekä kaksi KuLVIn hallituksen jäsentä tukijoukoiksi. Mikä parasta sää suosi kisailijoita ja aurinko paistoi koko päivän pilvettömältä taivaalta.

Tilaisuus aloitettiin maittavalla keittolounaalla ja jo tässä vaiheessa klubilla oli innostunut ja positiivinen puheensorina. Lounaan ohessa tapahtuman järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Pasi Tikkanen kertoi kentästä ja päivän pelimuodosta (Shamble).

Puolen päivän aikaan ensimmäinen ryhmä lähti matkaan ja pian kenttä oli jo täynnä alamme osaajia. Väylät osoittautuivat todella hyväkuntoiseksi ja sopivan haastaviksi. Myös huolto pelasi Jorma Kauppisen (KuLVIn pj) johdolla mukavasti. Kuumalla ilmalla on hyvin tärkeää juoda riittävästi.

Kilpailun jälkeen saimme nauttia klubi-kievarin valmistamista herkuista virvokkeineen odotellessamme jännittyneinä kilpailun tuloksia. Runsaat ja herkulliset tarjoilut sekä itse kilpailun mahdollisti Thermia Finland Oy. Iso kiitos!

Vottajaksi selvisi ryhmä 1, Leo Rinta-Keturi (vas.), Petri Korhonen (kesk.) ja Jari Röksä (oik.) Voittajat olivat syystäkin hyvin iloisia, sillä kilpailu oli hyvin tasainen.
Henkilökohtaisen pistebogikilpailun voitti Leo Rinta-Keturi, pisimmälle pallon lyödä läiskäytti Jari Röksä ja lähimmäs lippua pallon osasi lyödä Petri Korhonen. Palkintoja oli paljon, joten ihan jokainen sai mukavia juttuja kotiinviemisiksi. Onnea voittajille!

Työryhmän jäsenet Raimo Sutinen, Jyrki Kämäräinen, Tuomo Korkalainen ja Pasi Tikkanen lupasivat, että historian ensimmäinen KuLVI Golf ei varmasti jää viimeiseksi. Ensi vuonna mukaan saattavat päästä myös lähiseudun muiden LVI-yhdistysten jäsenet, jollloin verkostoituminen on vieläkin laajempaa. Hyvä KuLVI!!!

Mukana peli-ilossa sai olla
Tapio Kanerva
Puheenjohtaja, SuLVI

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi