Talotekniikka-Treffit 9.10. Messukeskus

Tapahtuma

Messukeskus

Talotekniikka-Treffit järjestetään keskiviikkona 9.10.2024 klo 9 Helsingin Messukeskuksessa FinnBuild-messujen yhteydessä jo yhdeksättä kertaa. Tänäkin vuonna talotekniikan tilannehuone tarjoaa oivan startin messupäivälle: aamukahvia nauttiessa kuulet mielenkiintoisia puheenvuoroja alan polttavista teemoista ja tapaat kollegoita.

Ohjelma

Klo 09:00

Aamukahvi

Klo 09:15

Avaus

Hallituksen puheenjohtaja Jari Mikkonen, Talteka

Klo 09:25

Suhdannekatsaus: Kajastaako valo jo horisontissa?

Pääekonomisti Jouni Vihmo, Rakennusteollisuus RT

Klo 09:55

Osaava työvoima: Varmistaminen ja kehittäminen

Henkilöstöjohtaja Anne Paasikari, Caverion

Klo 10:15

Ura- ja koulutuspolku: Talotekniikka-ala mahdollistaa monia väyliä

LVI-suunnittelija Emil Nystedt, SitoWise

Klo 10:35

Uusi rakennusten energiatehokkuusdirektiivi: Todennäköiset käytännön vaikutukset talotekniikka-alalle

Toimitusjohtaja Mika Vuolle, Equa Simulation Finland

Klo 10:55

Kultainen kypärä -työturvallisuuskilpailun voittajan julkistus

Klo 11:00

Kuohuvilla kohti messuja

Treffit juontaa Anne Rahikainen, Dynamiitti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 2.10.2024 verkkolomakkeella tai info@lvi-tu.fi
Tilaisuus on maksuton alan ammattilaisille.

Tutustu esiintyjiin

Toimitusjohtaja Jari Mikkonen on työskennellyt Dahl Suomi Oy:ssa vuodesta 2019. Taltekan hallituksen puheenjohtajana hän on toiminut vuodesta 2023. Mikkosella on varsin laaja kokemus talotekniikka-alalta: hän aloitti jo vuonna 1996 suunnittelutoimistossa ja on siitä lähtien toiminut erilaisissa tehtävissä alalla. Liki 30 vuotta onkin antanut Mikkoselle vankan perspektiivin talotekniikka-alaan ja sen kehitykseen.

Jouni Vihmo on toiminut pääekonomistina Rakennusteollisuus RT:ssä vuodesta 2019 lähtien.

Emil Nystedtin tehtäviin Sitowisella kuuluu konsultointi ja LVI-suunnittelu. Lisäksi hän toimii projektinvetäjänä talotekniikan toiminnanvarmistustyöhön kuuluvissa projekteissa. Nystedt on aktiivisesti mukana verkostoitumassa alan eri kerhoissa sekä liitoissa. Hän on myös erittäin kiinnostunut kehittämään innovatiivisia ratkaisuja jokapäiväiseen työhön.

TkL Mika Vuolle on EQUA Simulation Finland Oy toimitusjohtaja, joka on toiminut ympäristöministeriön konsulttina energiamääräyksen valmistelussa ja osallistunut aktiivisesti koulutustyöhön.
 Anne Rahikainen on markkinointi- ja viestintäalan asiantuntija, yrittäjä ja juontaja. Hän on urallaan auttanut useita taloteknisen alan yrityksiä pitkäjänteisessä brändimarkkinoinnissa sekä piristänyt monia tapahtumia eläväisellä persoonallaan.

Treffien isäntinä toimivat LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU – Talotekninen teollisuus ja kauppa ry, Talteka – Suomen Lvi-liitto SuLVI – VVS Föreningen i Finland – Ahlsell – Dahl – Onninen.

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi