Vuoden innovatiivinen LVI-suunnittelija palkitaan opintomatkalla Tanskaan

Kilpailun palkintona on kahden päivän opintomatka Tanskaan. Palkintoon kuuluvat meno-paluulennot, majoitus ja voittajalle järjestetty kiinnostava matkaohjelma. Unidrain Oy sopii voittajan kanssa matkan päivämäärät.

Unidrain, Suomen LVI-liitto ja Talotekniikka-lehti palkitsevat työssään ansioituneen, ennakkoluulottomasti uudenlaisia ratkaisuja ehdottavan ja kokeilevan LVI-suunnittelijan upealla opintomatkalla Tanskaan ja Unidrainin uuteen pääkonttoriin lähelle Kööpenhaminaa.

”Tanska on tunnettu innovatiivisista, uusia ratkaisuja tarjoavista tuotteista kuten Lego, Bang&Olufsen, Unidrain ja niin edelleen. Tanskassa on mahdollisuus tutustua hyvin moderneihin ja erikoisiinkin rakennushankkeisiin”, kertoo Thomas Granberg Unidrainilta.

Suomen LVI-liitto ja Talotekniikka-lehti ovat palkinneet aiemmin Vuoden nuorta LVI-suunnittelijaa. ”Halusimme siirtää painopistettä nuoresta työiästä kohti kykyä suunnitella ratkaisukeskeisesti, innovatiivisesti. Vuoden 2018 alussa voimaan tulleet asetukset toivat lisää vapautta suunnitteluun, joten siltäkin osin oli hyvä aika uudistaa kilpailun kriteereitä”, jatkaa Suomen LVI-liiton Samuli Könkö.

Voittaja julkistetaan SuLVIn suunnittelijapäivässä 12.2.2020. Hakuaika 1.12.2019 – 31.1.2020. Kilpailuhakemus ja lisätiedot osoitteessa sulvi.fi/sulvinsuunnittelijapaiva ja  unidrain.fi/unidrain-vuodenlvisuunnittelija.

 

Päivitetty verkko-osoitetta 9.1.2020.

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi