Vuoden innovatiivinen LVI-suunnittelija palkitaan opintomatkalla Tanskaan

Unidrain, Suomen LVI-liitto ja Talotekniikka-lehti palkitsevat työssään ansioituneen, ennakkoluulottomasti uudenlaisia ratkaisuja ehdottavan ja kokeilevan LVI-suunnittelijan upealla opintomatkalla Tanskaan ja Unidrainin uuteen pääkonttoriin lähelle Kööpenhaminaa.

Kilpailun säännöt

1. Kilpailuaika on 1.12.2019 – 31.1.2020.

2. Kilpailun järjestävät Suomen LVI-liitto SuLVI ry, Talotekniikka-lehti ja Unidrain Oy

3. Kilpailun palkintona on kahden päivän opintomatka Tanskaan. Palkintoon kuuluvat meno-paluulennot, majoitus ja voittajalle järjestetty kiinnostava matkaohjelma. Unidrain Oy sopii voittajan kanssa matkan päivämäärät.

4. Kilpailun voittajan valitsee tuomaristo, johon kuuluvat Suomen LVI-liitto SuLVI ry:n, Talotekniikka-lehden ja Unidrainin valitsemat henkilöt.

Kilpailuun voi osallistua tai ehdottaa omaa ehdokastaan hakuaikana osoitteissa sulvi.fi/sulvinsuunnittelijapaiva ja unidrain.fi/vuodenlvisuunnittelija.

Kampanjan järjestelyissä mukana olevien tahojen henkilökunta ei voi osallistua tai ehdottaa ehdokkaita kilpailuun.

5. Voittajalle ilmoitetaan tieto voitosta 1.2.2020-11.2.2020 välisenä aikana. Voittajan nimi julkaistaan SuLVIn suunnittelijapäivässä 12.2.2020.

6. Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

9. Rekisteriseloste
Rekisterin ylläpitäjä: Suomen LVI-liitto SuLVI ry

Rekisteriin kerätään ehdottajan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, organisaatio sekä ehdotettavan henkilön nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja käytetään voitosta ilmoittamiseen.

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.