Turun LVI-yhdistys kevätretkeili messuille Tallinnaan

Sisustajat Turusta.

Turun LVI-yhdistys, tuttavallisemmin TuLVI, teki 20.-22.4. kevätretken Eesti Näituste -messukeskukseen Interjöör-messuille.
Ensimmäisenä matkapäivänä ryhmä kokoontui yhteiselle illalliselle ravintola Argentiinaan hyvän ruoan, juoman ja seuran merkeissä.

Puheenvuorossa pian jo 90 vuotta täyttävä jäsenemme.

Interjöör-messut ovat perinteinen tapahtuma Viron messukeskuksessa. Messujen tavoitteena on tarjota kaikkea remontoinnista aina mökkisisustukseen ja toimistokalusteisiin saakka, joten yli 280 näytteilleasettajaa varmistivat, ettei nähtävä loppunut päivän aikana kesken. Olikin hyvä, että tuLVIlaiset majoittuivat kylpylähotelliin, jotta messuilun jälkeen oli mahdollisuus myös rentoutua.

Sukellusveneeseen tutustumassa.

Mahdollisuus oli toki tutustua messupäivän aikana myös Merimuseoon – jos kaipasi enemmänkin merille tällä kertaa. Paluupäivänä sunnuntaina keskityttiin jo lähinnä keskusteluihin ja toipumiseen…

Helatorstaina Hedbergiä!

Helatorstaina muuten Logomossa tärähtää – TuLVIn naiset Jaana Mylly, Tiina Vilppunen ja Minna Seppälä järjestävät TuLVIn naispuolisille jäsenille (ja jäsenten vaimoille) yhteisen huumorihetken helatorstaina 10.5.
Luvassa on Sami Hedbergin hulvatonta stand up -showta, johon TuLVIn nimissä varattiin kolmisenkymmentä lippua. Lisää tästä naisten iltamasta myöhemmin!

Jarmo Seppälä
Turun LVI-yhdistys TuLVI

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi