Perhepäivä Muumimaailmassa siirtyy vuodelle 2022

Onko Muumimaailmassa talotekniikkaa? Toimiiko muumitalon ilmanvaihto? Tule tutustumaan! Järjestämme hauskan perhepäivän Muumimaailmassa elokuussa 2022!

Koko perheen kesäpäivään mahtuu jokaiselle jotakin! Lumoava Muumimaailma tarjoaa lapsille seikkailuja labyrintissä, satumaisen satupolun saloja tai vaikkapa huiman koski- ja riippusiltaretken – unohtamatta kiehtovien Muumimaailman asukkaiden hauskaa seuraa ja maistuvia herkkuja!

Perheen aikuisilla on sillä aikaa mahdollisuus keskustella LVI-alan asiantuntijoiden kanssa kotinsa ilmanvaihto- ja lämmitysratkaisuista, olipa suunnitelmissa sitten uuden kodin rakentaminen, nykyisten järjestelmien päivitys tai energiansäästötavoitteet. Saat vinkkejä ja ajatuksia kotisi parhaan mahdollisen sisäilman saavuttamiseksi.

Majoitusta etuhintaan

Naantalin Kylpylä majoittaa mielellään Muumimaailman talotekniikkapäivälle osallistuvia etuhintaan.

Haluatko asiantuntijaksi tapahtumaan?

-Tavoita jopa 4 000 kävijän kohderyhmä ja 400 000 lukijaa! 

Haluaisiko yrityksenne mukaan huikean hauskaan teemapäivään LVI-alan ammattilaisten kanssa? Hyödynnä myös Asuntomessujen kävijäkunta Naantalissa elokuussa 2022!

Muumimaailma houkuttelee tehokkaasti kohderyhmää, jolla on mahdollisesti rakentaminen tai isompaan muutto ajankohtaista. Yrityksellänne on nyt mahdollisuus kertoa kohderyhmälle tarjoamistanne LVI-ratkaisuista: Kuinka turvata perheellensä puhdas sisäilma, säästää selvää rahaa lämmityskustannuksissa ja vaikuttaa ympäristöön? 

SuLVIn ja sen yhteistoimintajäsenten oma teemapäivä tulee räjäyttämään kävijämäärän muutaman euron lippuhinnalla. Edullinen sisäänpääsymaksu houkuttelee kokemusten perusteella saaren täyteen – kapasiteetti on jopa 4 000 kävijää! Tilaisuuteen kannattaa tarttua heti, sillä tapahtumaa tullaan nostamaan näkyvästi alan eri medioihin. Onhan teidänkin logonne mukana näkyvissä?   

Tapahtumassa on kannattaa olla mukana, koska:  

 • Muumilaaksoon järjestetään yrityksellenne oma promo-piste. Ständillä on mahdollisuus tavata perheitä, keskustella yrityksenne tarjoamista ratkaisuista tai antaa ammattilaisen neuvoja kodin sisäilman parantamiseksi ja energiatehokkuuden saavuttamiseksi. Pisteet pystytetään valmiiksi, voit tuoda vain omat esitteet mukanasi!
   
 • Näkyvyys Teatteri Emman lavalla on taattu, sillä kävijöiden ehdottomana suosikkina ovat teatteriesitykset. Yleisö kulkee innokkaasti päivän ohjelman perusteella näytöksiin. Näiden näytösten välille on yrityksellesi järjestetty puheenvuoro, joka on myös kirjattuna yleisölle jaettavaan päivän ohjelmaan. Oman alustuksesi saat halutessasi mukaan myös tapahtumassa jaettavaan Talotekniikka-liitteeseen.
   
 • Saat valmiin markkinointipaketin viestintäsi tueksi, jota voit yksilöidä juuri sinun yrityksellesi sopivalla tavalla. Viestintäverkoston volyymi vauhdittaa tapahtumamarkkinointia niin yhteistyöyritysten, sidosryhmien, liiton kuin Muumimaailmankin viestinnän voimin. SoMe-kampanja kohdennetaan tavoittamaan juuri halutut kohderyhmät ja liitto sponsoroi kampanjaa sen näkyvyyden tehostamiseksi. 
 • SoMe-kampanjan lisäksi medianäkyvyyttä on mahdollista saavuttaa niin ansaitusti kuin etuhintaan hankittunakin. Jäsenistöllemme on huippuedulliset tarjoukset Talotekniikka-lehden Asuntomessu- ja asumisaiheiseen liitteeseen!
   
 • Talotekniikka-lehden Asuntomessu- ja asumisaiheinen liite on jaossa kävijöille portilla. Julkaisu keskittyy kansantajuisesti talotekniikkaan sekä lisää ymmärrystä sen roolista asumisessa ja ihmisten jokapäiväisessä elämässä. Liitteeseen kannattaa lähteä ilmoituksella mukaan! SuLVIlla on liitteessä oma osionsa.
 • Valtakunnallista näkyvyyttä alan medioissa on mahdollista myös saavuttaa lisää, kun kutsuvierainamme tapahtumaan on alan toimittajia.

Lisätietoja tapahtumajärjestelyistä, ilmoitusvarauksista ja viestinnästä:  

Kaisa Hannula
Viestintäasiantuntija
Suomen LVI-liitto SuLVI ry
The HVAC Association of Finland, SuLVI 
p. 050 572 2228
kaisa.hannula@sulvi.fi