Seija Lepistö Kaija Ruokosen vuorotteluvapaan sijaiseksi

Kuvassa vasemmalla Seija Lepistö ja oikealla Kaija Ruokonen.

Suomen LVI-liiton jäsen- ja laskutusasioista vastaava Kaija Ruokonen jää vuorotteluvapaalle 14.12.2018. Kaijan sijaisena toimii Seija Lepistö aina 31.3.2019 saakka. Kaija Ruokonen palaa takaisin töihin 1.4.2019.

Jäsenten yhteystietojen päivittäminen

Jos haluat tarkastella tai päivittää jäsentietojasi, kirjaudu verkkopalveluumme meille ilmoittamallasi sähköpostiosoitteella sekä jäsennumerollasi.
Jäsennumerosi näet esimerkiksi Talotekniikka-lehden takakannesta, osoitetietojesi vierestä.
Jos sinulla on ongelmia palveluun kirjautumisessa, lähetä viestiä sulvi(at)sulvi.fi.
Pyydämme myös yhteydenotot jäsenlaskuista sähköpostitse sulvi(at)sulvi.fi -osoitteeseen.

Laskutus

Toimitattehan laskunne meille verkkolaskuna. Verkkolaskujen käsittely on lähettäjälle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.
Verkkolaskuosoitteemme on operaattoritunnus E204503, verkkolaskuosoite 003701169633.

Ellei yrityksellänne ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskuja, lähettäkää paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen Suomen LVI-liitto, SuLVI ry PL 22400 00063 LASKUNET. Pdf -muodossa olevat laskut voi lähettää myös sähköpostiosoitteeseen SuomenLVIliittory.FI.P.102311-8@docinbound.com.

Jotta skannauspalvelu osaa kohdistaa laskunne oikein, tämä laskutusosoite tulee kirjoittaa sekä laskuun että kirjekuoreen. Huomioikaa myös, että ostolaskujen skannauspalvelun osoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin ostolaskuja. Toimipaikkamme osoitteeseen lähetetyt paperiset laskut joudutaan palauttamaan maksamattomina.

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi