Oulun LVI-yhdistyksen OuLVIn esittely

Hei Pirkko Karjala, Oulun LVI-yhdistyksen OuLVIn puheenjohtaja ja hotorautaneuvos. Kauanko olet toiminut jäsenyhdistyksen puheenjohtajana?

Olen toiminut Oulun LVI-yhdistyksen puheenjohtajana kahdeksan vuotta tämän vuoden lopussa.

Mitä asioita ajat puheenjohtajana?

Olen yhdessä hallituksen kanssa ajanut pääasiassa koulutus- ja jäsenten virkistystapahtumia. Hallituksen kokouksiin osallistuu myös virkistys-, koulutus-ja tiedotustoimikunnan puheenjohtajat. Opiskelijoilla on oma edustaja hallituksen kokouksissa. Meillä toimii myös Olli Hiltusen stipendirahasto.

Keitä ovat jäsenenne?

Meillä on yli 300 jäsentä, ikäjakauma on 20-90 vuotta. Jäseninä on pääasiassa LVI-opiskelijoita, suunnittelijoita, urakoitsijoita, tavarantoimittajia, eläkeläisiä ja opettajia.

Millaisia tapahtumia järjestätte jäsenillenne?

Järjestämme koulutus- ja virkistystapahtumia, pikkujoulut ja jonkin kesätapahtuman. Tutustumisia erilaisiin LVI-teknisesti kiinnostaviin kohteisiin.

Miten keräätte varoja toimintaanne?

Kuulumme paikalliseen YTR:ään (yhteistyöryhmä, johon kuuluu SAFA, RIL, RIA, Rakennusmestarit ja OuLVI-yhdistys). YTR valitsee joka vuosi vuoden rakennusteon. Keräämme varoja nykyään pääasiassa koulutuksesta. Aikaisemmin keräsimme varoja noin kaksikymmentä vuotta Rakentajamessuilla omalla LVI-osastollamme.

Kenen paikallisten toimijoiden kanssa teette yhteistyötä?

Teemme yhteistyötä eri tukkuliikkeiden ja tavarantoimittajien kanssa.

 

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi