Onnea ja menestystä vuodelle 2020!

Suomen LVI-liitto starttaa vuoden Korjausrakentamisen messuilla, jossa julkistamme yhdessä muiden alan keskeisten järjestöjen kanssa valitun Vuoden putkiremontti -kilpailun voittajan. Palkitsemalla onnistuneen työn haluamme nostaa esiin hankkeita, joissa on kehitetty yhteistyössä toimintatapoja ja menetelmiä asiakaskeskeisten ja kustannustehokkaiden putkiremonttien puolesta. Tavoite on myös kannustaa taloyhtiöitä remonttien käynnistämiseen ajallaan ja alaa entistä parempiin suorituksiin.

2020 on Suomen LVI-liitolle juhlavuosi

Suomen LVI-liiton voidaan katsoa saaneen alkunsa vuonna 1930, kun DI Usko Pöysälä kutsui yksitoista alan miestä keskustelemaan hankkeesta. Perustettiin Lämpö- ja Vesijohtoteknikkojen Kerho. Kerhon kokoukset tarjosivat jäsenille haluttua ammattitietoa, jota maassa ei silloin ollut kahta saksankielistä oppikirjaa enempää. Kerho myös tarjosi monille ensi kertaa tilaisuuden keskustella työhön liittyvistä asioista työpaikan ulkopuolella. Lämpö- ja Vesijohtoteknikkojen Yhdistys ry:stä tuli sittemmin  Suomen LVI-liitto SuLVI ry, joka puolestaan perusti maaliskuun 5. päivänä 1953 teknisen tutkimustyön tukemiseksi ”Säätiö L.V.Y.” -nimisen säätiön. Näin vuoden alussa haluammekin jälleen muistuttaa apurahojen hakemisesta.

SuLVI 90-vuotisjuhlat

Vuoden 2020 kohokohta on kesäkuun juhlat, johon toivomme mahdollisimman monta osallistujaa!  Illan aikana Aava & Bangin luova johtaja, omaperäisestä näkökulmasta, räjähtävästä energiasta ja ylitsepursuavasta huumorista kiitosta saanut Kuolleistaherättäjä Mikko Kalliola herättelee ajatuksia ja kutkuttelee nauruhermoja, taikuri Thomas Temple hämmästyttää ja Karoliina Kallio yhtyeineen viihdyttää LVI-alan ammattilaisia.

Suomen LVI-liiton henkilöjäsenille illalliskortit ovat etuhintaisia ja henkilöjäsenen avec osallistuu myös etuhintaan. Juhlaa sponsoroivat yritykset näkyvät jokaiselle juhlijalle muistoksi kuvattavassa kuvassa tai onnitteluissa, jotka julkaistaan Talotekniikka-lehden välissä juhlaliitteessä – oman valinnan mukaan, jokaiselle löytyy sopiva kattaus yhteisessä juhlassamme!

Illalliskorttien, yrityspöytien ja onnitteluiden tilaukset SuLVI90-sivustolla.

Vuoden innovatiivinen LVI-suunnittelija -kilpailun hakuaika tammikuun loppuun

Suomen LVI-liitto, Talotekniikka-lehti ja Unidrain palkitsevat työssään ansioituneen, ennakkoluulottomasti uudenlaisia ratkaisuja ehdottavan ja kokeilevan LVI-suunnittelijan upealla opintomatkalla Tanskaan ja Unidrainin uuteen pääkonttoriin lähelle Kööpenhaminaa.

Voittaja julkistetaan SuLVIn suunnittelijapäivässä 12.2.2020. Kilpailuhakemus ja lisätiedot – hakuaika päättyy 31.1.2020. Muista myös ostaa tiimillesi edullinen ryhmälippu suunnittelijapäivään.

 

Mahtava vuosi edessämme, menestystä kaikille vuoteen 2020!

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi