Ilmoittautuminen on päättynyt

Haluaisitko vielä mukaan? Muutamia yksittäisiä passeja löytyy vielä. Ota yhteyttä anne.valkama(at)sulvi.fi!

Ilmoittautuneiden osallistujien  passit toimitetaan koulujen yhteyshenkilöille (suluissa) lokakuun ensimmäisen viikon aikana.

  • Aalto-yliopisto, LVI-Teekkarit (Nette Liljasto)
  • Arcada Yrkeshögskolan (Birgitta Eriksson)
  • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – XAMK (Johanna Arola)
  • Karelia (ei nimettyä yhteyshenkilöä)
  • Lapin ammattikorkeakoulu (ei nimettyä yhteyshenkilöä)
  • Metropolia ammattikorkeakoulu (Tuulaliina Asumalahti)
  • Oulun ammattikorkeakoulu Oamk (Ville Mattila)
  • Satakunnan ammattikorkeakoulu SAMK (Teppo Kivioja)
  • Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK (Eero Kulmala)
  • Turun ammattikorkeakoulu (ei nimettyä yhteyshenkilöä)

Etuja jäsenyydestä!!

Sata ensimmäistä ilmoittautunutta SuLVIn opiskelijajäsentä saa kaulaansa VIP-passin. Ja VIP-passilla irtoaa illassa naseva shotti. Sen lisäksihän jäsenillemme kolahtaa kotiin Talotekniikka-lehti, jossa ilmestyvät myös liiton omat jäsensivut.

Toimimme alan täydennyskouluttajana ja henkilöpätevyyspalvelu FISEn sihteerijärjestönä. Jäsenet ovat oikeutettuja koulutuksiemme alennettuun jäsenhintaan. Kaikki jäsenet saavat automaattisesti sähköpostitse jäsenkirjeemme, joissa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista. Myös verkkokauppamme tuotteet ovat edullisempia jäsenille. Siihen päälle vielä yhteistyökumppaniemme tarjoamat jäsenedut.

Ottaen huomioon, että opiskelijajäsenyys on maksuton maksimissaan neljä vuotta tai valmistumiseen saakka, ei hullumpi mahdollisuus verkostoitua alan ammattilaisten kanssa.

Liity SuLVIn jäseneksi!

Yhteistyökumppanit

Suomen LVI-liitto SuLVI – LVI-alan ammattilaisten yhteistyö- ja koulutusjärjestö
Talotekninen teollisuus ja kauppa– Talteka on elinkeinopoliittinen yhteistyöjärjestö, joka kokoaa yhteen alan toimijoita. Se on yksi Rakennusteollisuus ry:n toimialoista ja sen jäseninä ovat alan merkittävimmät Suomessa toimivat laitevalmistajat.
LVI-tekniset urakoitsijat – LVI-TU – LVI-asennusalan toimiala-ja työnantajajärjestö
VVS Föreningen i Finland – Svenskspråkig förening som verksamhetsområde omfattar vatten-, värme-, ventilations-, styr- och regler-, kyl-, energi-, och miljöteknik samt drift och underhåll.

Kutsu FinnBuild-messuille ja Rymy-Eetuun!

Suomen LVI-liitto SuLVI yhteistyökumppaneineen kutsuu kaikki LVI-talotekniikka-alan opiskelijat (suositus: AMK 3. vuositaso ja LVI-teekkarit) FinnBuild-messuille perjantaina 12.10.2018 ja messupäivän päätteeksi viettämään mukavaa iltaa Oktoberfestin teemalla Rymy-Eetuun, Helsinkiin.

Rankan mutta ammatillisesti ja urallisesti merkittävän antoisan messupäivän päätteeksi SuLVI yhteistyökumppaneineen tarjoaa juomat ja ruoat Rymy-Eetussa. Mukaan mahtuu noin 350 henkeä.

Finnbuild messuilla sometetaan

Messuilla jokainen Oktoberfestiin osallistuva opiskelija ansaitsee illan juomat ja bratwurstit heittääntymällä somesuunnistukseen.

Tehtäväsi on yksin tai ryhmän kanssa kiertää sponsoriemme osastot ja ottaa osastolla messevä selfie. Tägää kuva hästägeillä #sulvi #finnbuild ja #sponsorin nimi ja jaa sosiaalisessa mediassa: instassa, facessa, twitterissä. Me haemme kuvista parhaat kasaan. Ja hei – ihan kaikilla sponsoreilla ei ole omaa osastoa Finnbuildissa, heidän logonsa löytyvät SuLVIn ja VSF:n osastolta!

Ongelmia? Ota yhteys anne.valkama(at)sulvi.fi