Vuoden LVI-asentaja palkitaan opintomatkalla Tanskaan

Unidrain Finland ja Suomen LVI-liitto SuLVI ry palkitsevat vuoden LVI-asentajan upealla opintomatkalla Tanskaan ja Unidrainin uuteen pääkonttoriin lähelle Kööpenhaminaa. Voittajan valinnassa painotetaan halua jatkuvaan kehittymiseen ja oppimiseen, työn laadun arvostusta ja innostusta alan uusimman tekniikan käyttöön.

Haluamme kannustaa urallaan eteenpäin sellaista LVI-asentajaa, joka on alasta ja sen kehittymisestä monipuolisesti kiinnostunut. Kehityksen mukana pysyminen ja jatkuva oppiminen on tällä alalla tärkeää!

Voittaja julkistetaan julkisesti striimattavassa yksityistilaisuudessa 8.10.2020. Kilpailuun voi ottaa osaa 1.8.2020 alkaen, hakuaika päättyy 20.9.2020.

Mitä asioita arvostamme hakijassa?

Kokemuksen lisäksi tulemme kysymään hakijoilta tavoista, miten he ylläpitävät ammattitaitoaan sekä mitä uusia tuotteita tai järjestelmiä he ovat työssään käyttäneet viimeisen vuoden aikana. Kysymme myös ammattiylpeydestä – mitä se sinulle tarkoittaa.

Lomake avautuu 1.8.2020 ja suljetaan 20.9.2020.
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 1.10.2020 mennessä.

Kilpailun säännöt

1. Kilpailuaika on 1.8. – 20.9.2020.

2. Kilpailun järjestävät Suomen LVI-liitto SuLVI ry ja Unidrain Oy

3. Kilpailun palkintona on kahden päivän opintomatka Tanskaan. Palkintoon kuuluvat meno-paluulennot, majoitus ja voittajalle järjestetty kiinnostava matkaohjelma. Unidrain Oy sopii voittajan kanssa matkan päivämäärät.

4. Kilpailun voittajan valitsee tuomaristo, johon kuuluvat Suomen LVI-liitto SuLVI ry:n toiminnanjohtaja Samuli Könkö, Unidrain Oy:n toimitusjohtaja Thomas Granberg ja Lämpöhuolto Group Oy:n toimitusjohtaja, LVI-alan ammattilaisten Facebook-ryhmän perustaja ja vetäjä Juuso Pelkonen (Lämpöhuolto Group Oy).

5. Kilpailuun voi osallistua tai ehdottaa omaa ehdokastaan hakuaikana Unidrainin ja Suomen LVI-liiton verkkosivuilla.

6. Kampanjan järjestelyissä mukana olevien tahojen henkilökunta ei voi osallistua tai ehdottaa ehdokkaita kilpailuun.

7. Voittajalle ilmoitetaan tieto voitosta 22.9.-1.10.2020 välisenä aikana. Voittajan nimi julkaistaan 8.10.2020.

8. Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

9. Rekisteriseloste
Rekisterin ylläpitäjä: Suomen LVI-liitto SuLVI ry

Rekisteriin kerätään ehdottajan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, organisaatio sekä ehdotettavan henkilön nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain voitosta ilmoittamiseen.

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.