Liittokokous valitsi uuden hallituksen

Suomen LVI-liiton liittovaltuusto kokoontui sääntömääräiseen liittokokoukseen Jyväskylässä 26.11.2021. Kokous valitsi uusia luottamushenkilöitä hallitukseen.

Liiton puheenjohtajana seuraavalla kaksivuotiskaudella  (2022-2023) jatkaa Tapio Kanerva. Varapuheenjohtajina Risto Kosonen ja Jarmo Kuitunen.

Liiton hallituksesta erovuorossa olivat puheenjohtaja Mikko Liljeberg, Marko Haavisto ja Ari Hyvärinen. Erovuoroisten tilalle valittiin Terho Niemi, Jere Rantasalo ja Esa Haavisto. Hallituksen puheenjohtajana seuraavan kaksivuotiskauden toimii Erkki Råman ja varapuheenjohtajana Johanna Satumäki.

Hallituksen puheenjohtaja Mikko Liljeberg luovutti kapulan vuoden alusta tehtävässään aloittavalle Erkki Råmanille.

Hallituksen varsinaisina jäseninä jatkavat tai valittiin uudelleen: Juha Nurkkala, Harri Hahkala, Jorma Kauppinen ja Veli-Pekka Kotikumpu.

Uudet varajäsenet hallituksessa ovat: Jani Heikkilä, Petteri Niemi, Seppo Lakka ja Petteri Virranta. Varajäseninä jatkavat Jaakko Puputti, Janne Järlström, Sanna Kiviaho, Jussi Kuusela sekä Sasu Karkiainen.

Hallituksen uusien jäsenten ja varajäsenten terveiset löytyvät liittokokoussivustolta vaalivaliokunnan esityksen lopusta.

Kokous ja sen päätökset olivat esityslistan mukaisia. Kokouksessa käsitelllyt asiat liitteineen löytyvät liittokokoussivustolta.

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi