Jäsenyhdistyksen esittely: Vantaan LVI-yhdistys, VantaLVI

Jussi Kuusela, olet juuri aloittanut VantaLVIn jäsenyhdistyksen puheenjohtajana. Mitä asioita aiot tehdä puheenjohtajakaudellasi?
Pyrin aktivoimaan jäsenistöä osallistumaan eri kokouksiin ja tilaisuuksiin, saamaan lisää nuoria mukaan, kuuntelemaan jäsenistöä ja ottamaan avoimesti vastaan eri kehityshankkeita, lisäämään yleistä tietoutta yhdistyksestämme (mm. Vantaan Sanomien jutuilla).

Ketä VantaLVIssa on jäsenenä, siis millaisia ammatteja, ikäluokkia edustettuna yleisimmin?
Taitaa olla läpileikkaus LVI alasta; on opiskelijoita, alan opettajia (ihmeen vähän, joten tähän myös tarkoitus puuttua), suunnittelijoita, urakoitsijoita, meitä myynnin ihmisiä. Keski-ikä valitettavan korkealla ja siksi panostusta mm. nuoriin. Naisten osuutta pitää myös lisätä.

Jussi Kuusela, VantaLVI
Jussi Kuusela, VantaLVI

Millaisia tapahtumia järjestätte jäsenillenne?
Meillä on pääkaupunkiseutujen LVI-yhdistysten yhteiset tilaisuudet, joiden järjestämiseen on perustettu yhteinen työryhmä, jossa jäseniä on kaikista pk-yhdistyksistä. Eri yhdistykset ovat vetovastuussa vuorotellen. Yhdistysten sivuilta löytyy lisätietoja tapahtumista. On viini- ja juusto-maistiaisia, petankki- ja golf-kisoja, kesäteatteria, panimo-kierroksia, yritysvierailuja ja niin edelleen. Näiden lisäksi meillä VantaLVIlla on ollut tapana käydä mm. kevätristeilyllä Tallinnassa, työmaihin tutustumisia.

Miten keräätte varoja toimintaanne?
Päätulonlähteet ovat Omakoti-messut Myyrmäessä sekä Verkostojen virtausmittaus-kurssit (4-5 kpl/vuosi).

Kenen paikallisten toimijoiden kanssa teette yhteistyötä?
Teemme yhteistyötä IMI Hydronicin kanssa.

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi