Jäsenetuna alennusta työturvallisuuskortin verkkokurssista

Suomen LVI-liiton jäsenet saavat jatkossa verkkokoulutuspalveluita tarjoavan Trinnon työturvallisuuskortin opiskelusta jäsenetua. Trinnon verkkokurssin voi suorittaa milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta, ja saavuttaa vastaavan pätevyyden kuin luokkamuotoisista koulutuksistakin.

Trinnosta kerrotaan, että työturvallisuuskouluttamista tai sen osoittaman kortin myöntämistä ei – vastoin monen käsitystä – määritä laki. Sähköisesti suoritettu koulutus ja sen hyväksytystä suorittamisesta Trinnon myöntämä eTYÖTURVAKORTTI® on siis yhtä pätevä osoittamaan henkilön turvallisuusosaamisen työmaalla.

Suomen LVI-liiton koulutuspäällikkö Samuli Könkö kertoo, että verkkokoulutus on varsin tehokas vaihtoehto perinteiselle koulutuspäivälle. ”Tämä tuo toki paitsi kustannussäästöjä, kun matkustuskulut jäävät pois, mutta myös joustoa, kun koulutuspäivän voi valita itse. Kurssin voi tarvittaessa tehdä myös osissa.”

Jäsenetuna Suomen LVI-liiton jäsenet ja yhteistoimintajäsenet saavat sähköisen työturvallisuuskortin koulutuksesta kymmenen euron alennuksen per kurssi. ”Ajattelen niin, että tämä on tasapuolinen jäsenetu kaikille jäsenillemme ympäri valtakunnan, kun kurssin voi suorittaa kuka vain – tarvitaan vain Internet-yhteys”, Samuli toteaa.

Lisätietoja osoitteessa trinno.fi, tai sähköpostitse info(at)trinno.fi
Katso kaikki jäsenedut.

1 VASTAUS

  1. Kaikki koulutukset työturvallisuuteen liittyen ovat kyllä mielestäni todella tärkeitä. Poikani työskentelee rakennusalalla, jossa heillä on käytössä juurikin tuollaiset työturvakortit ja sen lisäksi myös esimerkiksi Atex-räjähdyssuojaus. Kätevää myös, että noita koulutuksia voi hoitaa myös etänä, varsinkin näin korona-aikana.

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi