Etsimme talotekniikasta viestivää asiantuntijaa

Suomen LVI-liitto SuLVI ry etsii talotekniikasta innostunutta viestijää – tai viestinnästä innostunutta talotekniikan asiantuntijaa – meille voit olla kumpi vain.

Suomen LVI-liitto on puolueeton, yleishyödyllinen järjestö, jonka tavoitteena on varmistaa talotekniikan arvostettu huippuosaaminen Suomessa. Tarjoamme jäsenyhdistystemme jäsenille oman ammattitaidon kehittämistä koulutuksilla ja pätevöitymispalveluilla. Tuemme alan kehitystä ja tutkimustyötä. Vaikutamme alan säätelyyn ja kehitykseen läheisessä yhteistyössä sekä alan että kotimaisten ja ulkomaisten organisaatioiden kanssa. Ja ennen kaikkea edistämme merkittävän alan näkyvyyttä!

Pieni mutta pippurinen tiimimme etsii nyt sinua.
Tehtäviisi kuuluisivat mm.

  • viestinnän strateginen suunnittelu yhdessä toiminnanjohtajan kanssa
  • sisäinen ja ulkoinen viestintä eri kanavissa
  • koulutusten ja tapahtumien markkinointi
  • sidosryhmäyhteistyö
  • tapahtumien järjestely yhdessä muun tiimin kanssa
  • osallistuminen hanke- ja projektitoimintaan.

Työtehtävät ovat vaihtelevia ja innostavia. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa vastuualuettasi ja tehdä myös rohkeasti uutta. Meille on tärkeää, että sinulla on viestinnän osaamista: tunnet tiesi erilaisten sovellusten ja sosiaalisen median kanavissa. Olet ehkä myös luonteva esiintyjä, mutta vähintäänkin selkeästi viestivä kirjoittaja.

Meidän kannaltamme on iso, isoplussa, jos puhut jo talotekniikkaa.

Me tarjoamme sinulle joustavat työajat ja -tavat, lounas- ja virike-edut, hauskan yhteisön ja roppakaupalla kokemuksia yleishyödyllisen järjestön tehtävissä. Emme kirjoita tähän ”näköalapaikalla”, mutta vinkkaamme, että juuri sitä tämä työ on.

Lisätietoja liiton toiminnasta osoitteissa saatiolvy.sulvi.fi ja lvi-ala.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Samuli Könkö p. 050 327 6592.

Lähetä hakemuksesi samuli.konko(at)sulvi.fi 12.2.2021 mennessä.

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi