17. Factory Blues viihdytti jälleen Uudessakaupungissa

Jo seitsemännentoista kesäisen perjantain verran Calortec Oy:n tehdashallin Uudessakaupungissa täytti rento ja iloinen kuhina, kun LVI-alan ihmiset kokoontuivat verkostoitumaan ja vaihtamaan viimeisimpiä kuulumisia. Tänäkin vuonna väkeä oli kertynyt mukava yli 500 ammattilaisen joukko.

Tilaisuuden avauspuheissa VakkaLVI:n puheenjohtaja Marko Arell ja Hotorautaneuvos Mikko Helpiö toivottivat vieraat tervetulleiksi. Suomen LVI-liiton hallituksen puheenjohtaja Petteri Lausmäki jatkoi kertomalla SuLVI:n viimeisimmillä kuulumisilla.

 

Puheiden jälkeen, ei kahta kertaa tarvinnut vieraita kutsua syömään, sillä Tapio Pääkkö Uudestakaupungista oli jälleen kerran joukkoineen loihtinut taattuun tyyliin herkullisen menun. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi ja sama juttu päti virvokkeisiin.

Kesäisen illan aikana Blues –väki sai nauttia myös tanssijalkaa vipattavasta musiikkikattauksesta.
Alkuillan menosta vastasi Pethman –Nieminen Ensemble Blues Brothers –teemalla, minkä jälkeen Jiri Nikkinen ja The Beatles Tribute Band laittoi lanteet keikkumaan.

Pääjärjestäjiä tapahtumalle tänä vuonna olivat Calortec Oy:n lisäksi Amitec Oy, Ahlsell Oy, Disne Oy, Lattialämpö Laivo Oy sekä Rauheat Oy. Lisäksi muita tukijoita kertyi lähemmäs viisikymmentä.

Kiitos kaikille osallistujille, esiintyjille ja järjestäjille upeasta illasta!

Kuvat Mikko Helpiö

VASTAA

Kommentoi!
Kerro nimesi