Seuraava SuLVIn suunnittelijapäivä järjestetään 12.2.2020

SuLVIn suunnittelijapäivä on LVI-suunnittelijoiden ja ammattilaisten oma seminaari, jossa ajankohtaisia aiheita lähestytään käytännön ja suunnittelijan arjesta käsin. Seminaarin yhteydessä on näyttely ja päivän päätteeksi verkostoidutaan vielä cocktailtilaisuuden merkeissä. Paikkana totuttuun tapaan Sokos Hotel Presidentti.

Suunnittelijapäivän 12.2.2020 Ohjelma

8:00 – 9:15 Ilmoittautuminen Sokos Hotel Presidentin aulassa
8:00 – 9:30 Aamukahvit ja näyttelyyn tutustuminen

9:00 – 11:00

 • Vähähiilinen rakentaminen talotekniikan näkökulmasta
  Matti Kuittinen, Erityisasiantuntija, arkkitehti, TkT, professori (adjunct), Ympäristöministeriö, Rakennetun ympäristön osasto
 • Uudet IV-oppaat. Siru Lönnqvist,
  toiminnanjohtaja, FINVAC/VVS Föreningen i Finland
 • Case: Tampereen Kansi ja Areena – maailmanluokan hanke. Miten kohtaavat rakentamisen erityisratkaisut ja vaikutukset LVI-suunnittelussa, Sami Kemppainen, Ins (AMK), Ramboll Finland Oy

11:00 – 12:30 Lounas ja näyttelyyn tutustuminen

12:30 – 13:30

 • Tehdään bisnestä – Pitäisikö minunkin myydä, miksi ja miten, Joni-Joonas Honkanen, CCO, Bookers Group
 • Rakennusten painesuhteiden merkitys, mittaaminen ja hallinta, Lari Eskola, Johtava asiantuntija, DI (LVI), Ilmanvaihto ja sisäilmasto, korjaus- ja asiantuntijapalvelut, A-insinöörit

13:30 – 14:30 Kahvia ja näyttelyyn tutustuminen

14:30 – 16:00

 • Vesikiertoisten kattosäteilijöiden mitoitus, Mika Komulainen, DI, HC-Engineering Oy
 • Elinkaarisuunnittelu suunnittelun ohjauksessa, Eerik Mäkitalo, Elinkaariasiantuntija, Sweco Finland Oy
 • Mallintaminen – ongelmat käytännössä, Sami Ventä, projektipäällikkö, Granlund Tampere Oy

16:00 – n.17:30 Cocktails ja näyttelyyn tutustuminen

Muutokset ovat mahdollisia.

Näyttely

Talotekniikka-Julkaisut järjestävät näyttelyn seminaarin yhteydessä. Näyttelyosastoja voit tiedustella eeva.keranen(at)talotekniikka-lehti.fi.

Huomioi, että näytteilleasettajien osastohenkilökuntaa ja lehdistöä koskevat poikkeavat peruutusehdot. Saat ne sähköpostivahvistuksen yhteydessä.

Ilmoittaudu SuLVIn suunnittelijapäivään

Vuoden innovatiivinen LVI-suunnittelija

Unidrain, Suomen LVI-liitto ja Talotekniikka-lehti palkitsevat työssään ansioituneen, ennakkoluulottomasti uudenlaisia ratkaisuja ehdottavan ja kokeilevan LVI-suunnittelijan upealla opintomatkalla Tanskaan. Voittaja julkistetaan SuLVIn suunnittelijapäivässä 12.2.2020. Hakuaika 1.12.2019 – 31.1.2020.
Ilmoita oma ehdokkaasi kilpailuun.
Kilpailun säännöt

Osallistumismaksut

Osallistumismaksu on Suomen LVI-liiton jäsenyhdistysten tai VVS Föreningen i Finlandin paikallisyhdistysten henkilöjäsenille etuhintainen 155 euroa, muille 195 euroa. Päätoimisille opiskelijoille osallistumismaksu on 99 euroa. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Osta ryhmälippuja

Uutta – tuo asiakkaasi tai tiimisi vieraaksi seminaariin. Voit tilata SuLVIn suunnittelijapäivään ryhmälippuja. Minimimäärä on 5 lippua, yhden lipun hinta 155 euroa.
Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Liput varataan tilaajan nimellä ja ovat noudettavissa 12.2.2020 ilmoittautumisen yhteydessä omalta noutopisteeltään. Huomioi, että pääsylippuostot ovat sitovia ostoksia, eikä tilausta voi peruuttaa.

Peruutusehdot

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 5.2.2020 sähköpostitse sulvi@sulvi.fi -osoitteeseen. Tämän jälkeen veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.
Jos peruutuksen syynä on oma tai läheisen vakava sairastuminen, vakava onnettomuus tai muu odottamaton ja vakava tapahtuma, voi peruutuksen tehdä maksutta vielä 11.2.2020 saakka. Peruutuksen syyn osoittamiseksi tarvitset luotettavan asiakirjan, kuten esimerkiksi lääkärintodistuksen.

Voit maksutta ilmoittaa toisen henkilön tilallesi. Ilmoita henkilömuutoksesta viimeistään 10.2.2019 osoitteeseen anne.valkama@sulvi.fi. Huomioi, että 5.2.2020 jälkeen ilmoitetut muutokset eivät päivity seminaarissa jaettavaan osallistujalistaan.

Ongelmia ilmoittautumislomakkeen kanssa? Ota yhteyttä anne.valkama(at)sulvi.fi
Suunnittelijapäivän ohjelmasta vastaa samuli.konko(at)sulvi.fi