Jäsenedut

”Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut oman alueen ammattilaisiin ja liiton kautta tulevat tutuksi koko Suomen alan kärkitekijät.”

Tarjoamme jäsenillemme Talotekniikka-lehden*, jossa ilmestyvät myös liiton omat jäsensivut.

Toimimme alan täydennyskouluttajana ja henkilöpätevyyspalvelu FISEn sihteerijärjestönä. Jäsenet ovat oikeutettuja koulutuksiemme alennettuun jäsenhintaan.

Kaikki jäsenet saavat automaattisesti sähköpostitse jäsenkirjeemme, joissa tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista. Myös omat ja välitettävät julkaisumme ovat saatavillasi edulliseen jäsenhintaan.Yhteistyökumppaniemme tarjoamat jäsenedut

  • Duuers on web-pohjainen tarjoustyökalu, jolla teet tarjoukset helposti, nopeasti ja näyttävästi. – www.duuers.fi
    Jäsenetuna jäsenillemme ja jäsentemme edustamille yrityksille yksi extra kuukausi ilmaiseksi (arvo 59 €). Katso lisää. Kirjaudu palveluun, ja 14 vuorokauden ilmaisen kokeilun jälkeen syötä koodi: SULVI19, jolla tunnistaudut jäsenedun saajaksi samalla kun syötät muut laskutustietosi. Palvelun laskutus päivittyy automaattisesti. Jos vielä käytät Wordia ja Exceliä tarjouksissa, voit myös kokeilla ilmaisia tarjouspohjiamme.
  • Viking Line: Alennusta risteily- ja reittimatkoista.
  • Teknocalor: 30 euron alennus, alv 0% Teknocalorin mittauskursseista. Ilmoita viestikentässä osallistujan nimi, jäsenyhdistys sekä jäsennumero. Huomioi, että alennusta ei voida myöntää jälkikäteen, vaan se on mainittava ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Timbal Energia -ohjelma (ent. MX6 Energia): Jäsenille -10 % alennus Timbal Energia -ohjelman yhden käyttäjän lisenssin avausmaksusta.
  • Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut Oy:n ensiapukurssit -15 % alennushinnoin. Jäsenedun saa mainitsemalla ilmoittautumisen yhteydessä SuLVI. Etu koskee Hätäensiapu 8h ja EA1 16h -kursseja.
  • Vesipohjaisten verkostojen säätö -kurssit. Vantaan LVI-yhdistys ry järjestää yhdessä TA:n kanssa suosittuja vesipohjaisten verkostojen perussäätökursseja. Kurssin normaalihinta on 200 €, mutta sulvilaiset saavat kurssin alennetulla 150 €:n hinnalla. Kurssi on laitteistoriippumaton.
  • Tallink Silja Club One Silver-tason jäsenyys (lue lisää jäsenyystasoista ja Silver-tason eduista). Jos olet jo Tallink Siljan kanta-asiakas, jäsennumerosi säilyy ja sinut siirretään Silver-tasolle. Ilmoita sopimusetunumero, mahdollinen Club One -kanta-asiakasnumero ja maininta SuLVIn jäsenyydestä osoitteeseen erikoisliittymiset (at) tallinksilja.com. Sopimusetunumeron saat osoitteesta sulvi(at)sulvi.fi. Sopimus jäsenedusta on voimassa 31.12.2019 saakka.
  • Trinnon eTYÖTURVAKORTTI® verkkokurssista -10 € per kurssi. Lue lisää. Siirry Trinnon verkkosivuille. Etu on voimassa toistaiseksi.

Haluatko tavoittaa jäsenemme ja tarjota heille yrityksenne palveluita jäsenetuna? Ota yhteys sulvi@sulvi.fi tai suoraan liiton viestintäsuunnittelijaan.

* Suomen LVI-liitto SuLVI ry ei vastaa virheellisestä osoitetiedosta, postin kadottamista tai postissa rikkoontuneista Talotekniikka-lehdistä.